Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

Chcel by som sa spýtať na cenu čapov riadenia moje auto, spolu aj s poštovným na Slovensko. Budem ich meniť (kúpim od doterajšieho predajcu), ale chcem si porovnať ceny, či náhodou na tom nie si lepšie (do budúcna) :D

[upravil dne 2/2/14 19:42 od misho.1709]

Odesláno
Chcel by som sa spýtať na cenu čapov riadenia moje auto, spolu aj s poštovným na Slovensko. Budem ich meniť (kúpim od doterajšieho predajcu), ale chcem si porovnať ceny, či náhodou na tom nie si lepšie (do budúcna) :D

[upravil dne 2/2/14 19:42 od misho.1709]

Ahoj, mno nevyplatí se ti doprava.. Dávám nejčastěji Meyle 293 Kč kus.

Doprava kurýrem DPD na dobírku 300 Kč na SK.

Jarda

Odesláno
čau, čistě (zatím) ze zvědavosti - na webu máš (cesta : Osobní PEUGEOT 306 Sikma zadni cast (7A, 7C, N3, N5) 1.4 55kW/75hp (KDX (TU3MC) KFW (TU3JP) KFX (TU3JP)) Sportovni tlumic vyfuku) uvedené sportovní tlumiče výfuku na 306 ale žádné info + asi nejsou na skladě. Lze zjistit nějakou specifikaci a hlavně cenu ? Díky

AHoj, mám ultersport - 2792 Kč - dodání cca 2 týdny

previewd.jpg

Odesláno

Pánové, omlouvám se za zpoždění s odpovědmi, člověk musí občas odpočívat a vyprázdnit hlavu, tak jsem odjel vyčistit ji na hory a dojel až dnes odpoledne, tak proto to zdržení..

[upravil dne 3.2.2014 22:43 od badisak]

Odesláno

Ahojky potřebuji na tento vůz komplet rozvody i s vodní pumpu,brzdové destičky přední a zadní,přední brzdové kotouče,palivové filtr,spojku na kompresor klima,osobní odběr,nápis ceny třeba na imeil.nemohu se dostat na vas obchod pise mi to server nenalezen,vin je uveden na profilu.ahoky

post-50041-14109635404535_thumb.jpg

Odesláno
Ahojky potřebuji na tento vůz komplet rozvody i s vodní pumpu,brzdové destičky přední a zadní,přední brzdové kotouče,palivové filtr,spojku na kompresor klima,osobní odběr,nápis ceny třeba na imeil.nemohu se dostat na vas obchod pise mi to server nenalezen,vin je uveden na profilu.ahoky

Ahoj,

rozvody - original 2620 Kč, Contitech 1826 Kč, INA 1868 Kč

pumpa Graf 802 Kč

brzdový kotouč přední ATE 1021 Kč, Brembo 865 Kč, Meyle 749 Kč

přední desky sada ATE 913 Kč, Brembo 700 Kč, Meyle 636 Kč

zadní desky sada - na třmenu je Bosch nebo TRW (LUCAS) - VIN mi to nerozfiltruje

palivo filtr - MANN 623 Kč, Delphi 394 Kč

samotnou spojku nemám

Jarda

Odesláno

Hoj, chtěl bych se zeptat na cenu celé levé (řidičové) poloosy.

VIN : VF33CNFUC82118030

děkuji, Tony

nebo dá se koupit čistě vnitřní kloub poloosy (ten co je v převodovce, uvnitř je taková pružina)

[upravil dne 5/2/14 13:34 od Tony Stark]

[upravil dne 5/2/14 13:36 od Tony Stark]

[upravil dne 5/2/14 13:47 od Tony Stark]

Odesláno
Hoj, chtěl bych se zeptat na cenu celé levé (řidičové) poloosy.

VIN : VF33CNFUC82118030

děkuji, Tony

nebo dá se koupit čistě vnitřní kloub poloosy (ten co je v převodovce, uvnitř je taková pružina)

[upravil dne 5/2/14 13:34 od Tony Stark]

[upravil dne 5/2/14 13:36 od Tony Stark]

[upravil dne 5/2/14 13:47 od Tony Stark]

Ahoj, bohužel vnitřní kloub není možné. Levou poloosu doporučím GSP 1695 Kč

Jarda

Odesláno

rozumíme si co vlastně potřebuji že?

Na poloose jsou dva klouby, jeden vnější u kola = homokinetak a pak vnitřní hned u / v / co jde do převodovky (uvnitř je taková pružina)

Já potřebuju poloosu, kde jsou oba tyto klouby ale nemám spočítané zoubky, takže tohle bude asi střelba na slepo, jelikož si nejsem jistý, zda pomocí service boxu jde zjistit kolik zoubku na te poloose a jake rozmery musi byt?

Odesláno
rozumíme si co vlastně potřebuji že?

Na poloose jsou dva klouby, jeden vnější u kola = homokinetak a pak vnitřní hned u / v / co jde do převodovky (uvnitř je taková pružina)

Já potřebuju poloosu, kde jsou oba tyto klouby ale nemám spočítané zoubky, takže tohle bude asi střelba na slepo, jelikož si nejsem jistý, zda pomocí service boxu jde zjistit kolik zoubku na te poloose a jake rozmery musi byt?

:D myslím, že si rozumíme velice dobře. Poloosa je samozřejmě s oběma klouby:

vnejsi ozubeni - strana u kola 25

vnejsi ozubeni - strana u diferencialu 22

prumer tesniciho krouzku v mm 58,5

délka (v mm) 633

montovací strana levá přední náprava

Odesláno
výborně zkusím to o víkendu změřit a kdyžtak pošlu doručovací údaje, nebo to měřit nemusím, je to přesně Ona podle VINka?

Ano je to ona podle VINka..

Odesláno

Zdravím Jardo, jelikož už nejsem nejmladší, zapomněl jsem se zeptat a případně i zakoupit sadu filtrů... Když už budu dělat ty rozvody... Takže poprosím o ceny :

Palivo, olej, vzduch, případně pylový filtr...

Díky ( VF36BRFVE91052177 )

Odesláno
Zdravím Jardo, jelikož už nejsem nejmladší, zapomněl jsem se zeptat a případně i zakoupit sadu filtrů... Když už budu dělat ty rozvody... Takže poprosím o ceny :

Palivo, olej, vzduch, případně pylový filtr...

Díky ( VF36BRFVE91052177 )

Ahoj,

filtry

olej Champion 82 Kč

vzduch Champion 167 Kč

palivo Meyle 158 Kč

kabina Corteco 267 Kč

Jarda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...