Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

Díky za odpověd,ceny dobrý.Jenom se zeptám na tu pumpu Graf už jsem to viděl ale co kvalita.Ještě před necelým rokem jsem dělal u AUTO ŠTANGL,takže o něčem vím ale tohle je moc levná varianta,kvalitativně nevím máš nějaké info

Dík ale za ty ceny J.

Odesláno
Díky za odpověd,ceny dobrý.Jenom se zeptám na tu pumpu Graf už jsem to viděl ale co kvalita.Ještě před necelým rokem jsem dělal u AUTO ŠTANGL,takže o něčem vím ale tohle je moc levná varianta,kvalitativně nevím máš nějaké info

Dík ale za ty ceny J.

No já osobně prodávám už jen Graf - za 3 roky prodeje (více jak tisíc pump, na reklmaci jeden! kus), takže víceméně jinou značku už nenabízím

Odesláno

SZ - spoj mi prosimte vsechny dily do jednoho baliku na moji adresu co mas v SZ. Díky.

Dale musim opomenout,ze díly , ktere nabizi jsou jednoznacne za BEZKONKURENCNI CENU a rozhodne musim sdelit,ze VZDY jsem byl nejen ja MAXIMALNE spokojen!!!!!!!!!!! :roker

Odesláno

POZOR!! DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ!!

OD 20.3. DO 31.3. (MOŽNÁ DŘÍVE) MÁME ZAVŘENO A NEPŘIJÍMÁME NOVÉ OBJEDNÁVKY, RESP. NEODESÍLÁME ZBOŽÍ.

NA PŘÍPADNÉ DOTAZY BUDU ODPOVÍDAT NEJSPÍŠ S DROBNÝM ZPOŽDĚNÍM

DŮVODY JSOU NÁSLEDUJÍCÍ:

1. INVENTURA SKLADU

2. PŘESUN JEDNÉ POBOČKY

3. START NOVÉ POBOČKY

4. DOPŘÍPRAVA DAT PRO ESHOP - ESHOP JE Z 98% PŘIPRAVEN, MOMENTÁLNĚ ČEKÁME NA SMLOUVU Z TECDOCU A NĚMCI MAJÍ VŽDY ČASU DOST :(

DÍKY ZA POCHOPENÍ A ZŮSTAŇTE S NÁMI :)

Odesláno

Naprostá spokojenost, výborná komunikace a rychlý dodání zboží, kupoval jsem tlumiče Kayaba Ultra SR, byli na objednávku ale do 14ti dnů jsem je měl doma a ceny fakt skvělý, všechny 4 tlumiče na 206 SW + komplet horní uložení i s poštou za 6044,- Kč. Tímto ještě jednou děkuji badisakovi za skvělý obchod. Díky a mějte se.

Odesláno

Ahoj turbo na peugeot 307 hdi 2.0 79kw umíš???? Prosím sz dekuji:o)

Odesláno
Ahoj,za kolik by byl olej Total Quartz 9000 5W-40 5L a olej.filtr na partnera

VIN:VF3GJNFUC8J078395

díky

Ahoj, total je za 502 Kč, filtr Clean 125 kč, Bosch 175 Kč

Odesláno

OD 20.3. DO 31.3. (MOŽNÁ DŘÍVE) MÁME ZAVŘENO A NEPŘIJÍMÁME NOVÉ OBJEDNÁVKY, RESP. NEODESÍLÁME ZBOŽÍ.

DŮVODY JSOU NÁSLEDUJÍCÍ:

1. INVENTURA SKLADU

2. PŘESUN JEDNÉ POBOČKY

3. START NOVÉ POBOČKY

4. DOPŘÍPRAVA DAT PRO ESHOP - ESHOP JE Z 98% PŘIPRAVEN, MOMENTÁLNĚ ČEKÁME NA SMLOUVU Z TECDOCU A NĚMCI MAJÍ VŽDY ČASU DOST :(

ODPOVĚDI BOHUŽEL Z VELKÉHO NEDOSTATKU ČASU S VĚTŠÍM ZPOŽDĚNÍM :(

Odesláno

DŮVODY JSOU NÁSLEDUJÍCÍ:

1. INVENTURA SKLADU

2. PŘESUN JEDNÉ POBOČKY

3. START NOVÉ POBOČKY

ODPOVĚDI BOHUŽEL Z VELKÉHO NEDOSTATKU ČASU S VĚTŠÍM ZPOŽDĚNÍM :(

Odesláno
Ahoj,za kolik by byl olej Total Quartz 9000 5W-40 5L a olej.filtr na partnera

VIN:VF3GJNFUC8J078395

díky

Ahoj, total je za 502 Kč, filtr Clean 125 kč, Bosch 175 Kč

Ahoj,olej vezmu a ješte se zeptám na ten filtr (měla by to být jen vložka) zda je ten bosch kvalitní nebo zda mužeš nabídnout jiný kvalitnější.

Objednávám u tebe poprvé tak se zeptám jak mam provést objednávku?díky :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...