Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jdu s pravdou ven:-) 15.2.2012 jsem to hodila na střechu. Tohle jsou fota na druhý den.

DSCN3414.jpg

DSCN3498.jpg

[upravil dne 4/4/12 21:11 od Nanjua]

[upravil dne 10/5/12 17:41 od Nanjua]

[upravil dne 23/7/12 22:52 od Nanjua]

[upravil dne 25/7/12 22:28 od Nanjua]

Odesláno

pipistrel : Ani jsem si ten valentýn neuvědomila, vidíš :-) Jen bonbon to odnesl. Ale naštěstí natože to byla střecha tak to dopadlo ještě okay

DSCN3412.jpg

[upravil dne 4/4/12 21:26 od Nanjua]

Odesláno

Medvěd: Jojo, živá :-D Nic mi nebylo, jen ten bonbon mě hodně štval tak jsem neměla ani náladu sem chodit.

koblih69 : Blatník, zrdcátko, dveře, sklo, a jinak celý ten bok který vede od čelního skla až dozadu a jelikož je to jeden kus, muselo se to stříkat celé, střecha, čep na nápravě.

Marcel00: Jasněže nebyl no, musel mi tu opravu zařídit ale jinak je rád že žiju. No, jsem ráda že jsem okay, hodila jsem to totiž přes protisměr a naštěstí nic nejelo.

[upravil dne 4/4/12 21:27 od Nanjua]

Odesláno

Byl okay 14 dni \"po\" protože potřebuju jezdit do práce. Nějak jsem se finančně oklepala a už zase řeším nějaké drobnější úpravy:D:D:D

Odesláno

Nejsi KO, to je OK.... Chtěl sem se zeptat jaký pocit jsi měla při naklápění bonbona???? ja jen ze taky sem už střešil,tak jestli byl podobny:)

Odesláno

Tak hlavne ze nebyla ujma na zdravi a Bonbon je zas v provozu :)

Odesláno

ujuj:( tak pěkně sis ho \"vypiplala\" že..stane se... taky se mi stalo ;).. budeš opravovat nebo ne? střecha neni moc pomačkana, teda z te fotky aspoň to tak vypada... sloupky jsou OK?

Odesláno
Byl okay 14 dni \"po\" protože potřebuju jezdit do práce. Nějak jsem se finančně oklepala a už zase řeším nějaké drobnější úpravy:D:D:D

Takže rozumím, že už je v cajku? Tak kde jsou fotečky po opravě?

[upravil dne 5/4/12 14:34 od koblih69]

Odesláno

Rejty : Mě v tu chvíli zajímalo hlavně auto, nějak jsem si neuvědomovala tu závažnost situace. Chvilku jsem se jen bála aby nestřelily bagy, z nich mám lufty, tu ránu nechci nikdy zažít. Pak jsem tam visela hlavou dolů na pásech a volala jsem Přemovi. Vůbec mě nenapadlo odepnout se a vylézt ven, chtěla jsem tam zůstat. Jinak jsem byla okay, prý jsem se normálně chovala a nic mě nebolelo, jen si to pamatuju tak podobně jako chlastací večírek. Asi šok no...

Jak jsi to měl ty?

Bonbon je v cajku a asi je to ještě lepší jak předtím:) Když se zjistilo, že se bude dávat do laku půlka auta tak už jsem začala špekulovat i nad tím, že bych zaplácla dvě mouchy jednou ranou a změnila barvu komplet ale to se nekonalo:D

Jinak nafotím až budou letňáky. Nechávám je stříkat tak se příjdu pochlubit s novou barvičkou:)

koblih69 : abych předešla spekulacím.....nebude růžová:D:papa

Jinak všem děkuju:)

[upravil dne 5/4/12 15:11 od Nanjua]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...