Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to ja tam asi retizek nemam u 2,0l Hdi,nebo jo?Ale kdyz jsem menil rozvody,tak si myslim,ze o retizku mi nikdo nic nerikal:(Tak ted nevim teda.Nevi nekdo,jestli 2,0l Hdi maji retizky?Diky:papa

Odesláno

Vidím že jsem tady rozvířil vášnivou debatu.

To je dobře, vyměněné rozvody - dobré rozvody. :)

Nakonec jsem sehnal motor u slovenských bratrů v Povážské Bystrici (mám to tam jen 80 Km), tvrdí mi že má najeto 40000 Km. Protože já tomu nerozumím, vzal jsem si sebou mechanika, který nákup požehnal a doma po důkladnějším nahlédnutí potvrzuje že je poměrně nový.

Uvidíme dále. Každopádně děkuji za rady, moc mi pomohly. Jak to celé dopadlo dám vědět až to bude hotovo.

Mějte se ahoj Luboš

Odesláno

Takže \"nový\" motor je v autě.

17500,- Kč motor

7000,- práce

6000,- další materiál (nové rozvody :cool: , oleje a nějaké drobnosti)

Celkem 30500,- Kč

Rozvody jsem měl měnit za 60000 Km, chtěl jsem je vyměnit s rezervou při 200000 Km, do toho mi zbývalo 20000 Km.

Rozvodový řemen se odíral o poškozenou kladku a tím se rozedřel.

Vemte si z mého případu ponaučení a radši měňte rozvody dřív.

Kdyby někdo náhodou potřeboval cokoliv z mého rozbitého motoru, dejte vědět.

Mějte se, Sifon

[upravil dne 16/4/12 17:02 od Sifon]

Odesláno

Předpokládám že vyměnil to co je v rozvodové sadě, nevím ale co přesně obsahuje.

Zeptám se toho mechanika jak s ním budu. L.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Díky za informaci.Byl jsem na rozvodech a po opravě auto netáhne a jede max 140Km,Do otáček jde,ale nějak líně.Spotřeba normál, akorát jsem nepředjel ani Fábii.Tam kde mi to dělali tvrdili,že se musí auto dát znovu na dia....To mně teda po--r.:bacha

Odesláno
Asi blbá otázka,ale po výměně rozvodů se musí na dia?Případně co se tam nastavuje??:myslim

myslim ze by nebylo na skodu prez dia provest opetovne nastaveni autoadaptacnich hodnot ;)

Odesláno

No, ale nevidím důvod proč po rozvodech na dia. Vždyť je to mechanická záležitost. Pokud jsou problémy, tak spíš mohou být rozvody špatně nastaveny, anebo došlo k poškození nějakého čidla.

[upravil dne 25/4/12 20:15 od HonzaZ]

Odesláno

Tak je to vyřešené,teď jsem si byl pro autí-Banalita -uvolněná hadice .Už zase táhne jako slepice po flusu.D.Díky všem za nápady a tipy:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...