Gumaky Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 chcel by som si dat do svojeho auticka sport.sanie. som novy hrdy majitel 206. potreboval by som pomoc pri objednavani tovaru kedze niesom nejaky perfektny autickar, ake sanie mi tam treba :DD , za odpoved dakujem Citovat
rootsky Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Ahoj. V tuningu toho máš hromadu, tohle téma se objevuje každou chvíli. Použij hledání a věř tomu, že jedno z technicky nejlepších řešení tam už máš od výrobce... Citovat
Gumaky Odesláno 3. duben 2012 Autor Odesláno 3. duben 2012 no ved prave, ze je to na kazdom tuku o tom, ale stale som sa nedoklikal k tomu co mi fakt treba, nejaky kit co tam bude sediet ako original. po fore len pisu ze maju, alebo by chceli, alebo ze niekto nejake kit predava a to je vsetko co som nasiel :/ . Stale vidim skratky a nazvy a mne to je na take naucenie malo.. (vdaka za reakciu) Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Netřeba nic, kup kvalitní filtr, poku dtě svrbí peněženka tak kup vložýku do origo Airboxu od KN nbeo Green a užívej toho, že jsi udělal pro své auto maximum a né nějaký bastl. Ušetřené peníze věnuj na pravidelnou údržbu a auto bude jenom mlaskat. Citovat
Gumaky Odesláno 3. duben 2012 Autor Odesláno 3. duben 2012 Pre auto nebude lepsie otvorene sanie ako len kupena nova vlozka v airboxe ? Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Záleží co potřebuješ, pokud snížit výkon a udělat díry do průběhu otáček tak otevři sání.... Citovat
Tom_206 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Ono sportovní sání není jen o tom, jít a fláknout tam otevřený sání - je alchymie jakej průměr potrubí, jak dlouhý potrubí, jakej filtr... dle mě je nejlepší \"proměnné\" potrubí - v závislosti na otáčkách se zkrátí nebo prodlouží - tím pádem jde auto lépe do otáček v širším spektru oproti sérii. Já mám filtr HKS, doma udělaný krátký sání, tím pádem mi to jde líp do otáček tam kde potřebuju. Nepíšeš co máš za motor apod. Takže je těžký poradit Jinak v sekci tuning je toho dost, jak psali kolegové Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.