Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřebuju poradit, kde pod kapotou najdu svorku (konektor), který má + po zapnutí zapalování -tzv. svorku 15. Chci ho využít na el. zamykání zpátečky. Udělal jsem si to už kdysi ve Vectře a teď mi to chybí - nemám el. schema.

Odesláno

Já to mám vytažené z jedné pojistky (teď bohužel nevím její číslo a momentálně nemám možnost se podívat) v pojistkové skříni u motoru. Upiloval jsem na ní růžek, abych se dostal k plíšku uvnitř a naletoval jsem na ni kousek drátku s konektorem. Mám takhle připojené denní svícení.

[upravil dne 31/3/12 10:37 od Mike407]

Odesláno

Existuje adaptér pod pojistku s vývodem. Nasadí se namísto původní pojistky a pojistka se nasadí až do toho adaptéru. Někde jsem to na netu viděl, ale i s poštovným by to tuším vycházelo na nějaké dvě stovky a to mi za to nestojí. Pojistka stojí pár korun a naletované jsem to měl za pět minut. Možná to není úplně \"profesionální\", ale funguje to naprosto spolehlivě a vidět to stejně není. Jedná se o pojistku č.9 v motorovém prostoru (viz. obrázek).

http://img215.imageshack.us/img215/6400/p3317382.jpg

Odesláno
Existuje adaptér pod pojistku s vývodem. Nasadí se namísto původní pojistky a pojistka se nasadí až do toho adaptéru. Někde jsem to na netu viděl, ale i s poštovným by to tuším vycházelo na nějaké dvě stovky a to mi za to nestojí. Pojistka stojí pár korun a naletované jsem to měl za pět minut. Možná to není úplně \"profesionální\", ale funguje to naprosto spolehlivě a vidět to stejně není. Jedná se o pojistku č.9 v motorovém prostoru (viz. obrázek).

http://img215.imageshack.us/img215/6400/p3317382.jpg

Díky, asi to udělám taky tak. Ještě mám jednu otázku: V této poloze jistí upravená pojistka i tu odbočku?

[upravil dne 31.3.2012 16:56 od Matuska]

Odesláno

Můžeš +12V vytáhnout z konektoru 28V GR (28 pinů šedý) pin 3 na pojistkové skříňce v motorovém prostoru. Je to krajní konektor blíž k blatníku. Je to jištěno pojistkou F7.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...