Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno

gronholmm : nj nenaděláš nic.Já pokaždý když musím parkovat u nějakýho obchoďáku atd.Tak si to zaparkuju aby z každý strany bylo spousta místa atd. a když se vrácím tak se auta vymění a vedle mě pak stojí většinou nějaký kkt. který to zahodí a je mu jedno jak. :( |Hlavně že on má místo aby vylezl.

Odesláno

Nějaká dodávka s koulí, bych to tak tipnul při couvání se o tebe opřela :( Jinak nechápu, když někdo někomu udělá, proč nepočká u auta nebo nedá za stěrač lístek \"soráč odřel/ťuknul jsem vám auto\" se svým číslem na kontakt. To se každý bojí o svůj bonus a musí se chovat jak prase? :bojim Už vím proč, jsme v Čechách. Bohužel :bacha

Odesláno

Twl kde parkuješ ? ..... To co ty tady máš od koupě 406tý se mi snad nepovedlo pochytat za celý 3 roky .... Jako hukot teda. Jedině ty lidi chytnout a rozkopat prdel že je máma nepozná .. Nevím ... :roll

Odesláno

Gabriel - když si vzpomenu vyfotím :) Jen tam Starej kaktus :P

Jinak kapota půjde asi na výměnu dle Mobilního technika je oprava nesmysl, takže nejspíš půjde nová :roll

Odesláno

ja ani nebyvam vo velkom meste a uz som sa na to vykaslal - auto som uz skoro rok ani neumyl nech to nevidim. dochnapane z kazdej strany - takto aspon nepritahuje pozornost. :bojim jedno opravis - do tyzdna mas cosi nove - nema to vyznam.

Odesláno

Gronholmme moc dobre to znam u nas to vidim kazdy den :( jak lidi parkujou a je jim uplne jedno jestli ti to tukne nebo ne ale pak se divi kdyz na nej rves co je to za c*raka ja bych to zacal strilet a bude klid pak si to spousta lidi rozmysli. Osobne jsem mel neco podobneho a musel jsem vymenit kapotu :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...