Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno

Pěkně nalakovaný jinak parkovaní a ohleduplnost lidí nemá cenu komentovat... by člověk musel půlku těch how*d a kór těch co si třeba neumí hlídat děti a naučit je vystupovat z auta ohleduplně střílet na místě...

Odesláno

Johne, vyřídím předsedovi že to je pěkně nalakovaný :D

A k tomu druhému se raději už vyjadřovat nebudu, dost mi to zkazilo náladu. Nečekal jsem že to vydrží věčně, ale aspoň jsem si myslel že to nafotím ještě neodpaněný :( Včera večer jsem to přivezl a dopoledne už to bylo obouchnutý :roll

Odesláno

JJ vyřiď.... jj kvůli tomuhle jsem si rozmyslel kdysi plánovaný celolak na coupé dokud s ním budu jezdit normálně denně.Pak potkat nějakýho primitiva jak mě akorat odřel auto tak mě asi na místě zavřou za ublížení na zdraví atd.

Odesláno

Snad to rozleštim, ale kdybych parkoval jako debil, ale já vždy parkuju přesně na střed parkovacího místa, dokonce to i přeparkovávám pokud se mi to nelíbí, a stejně se ti lidi takhle odvděčí :(

Odesláno

Mohlo, ale nic s tím nenaděláš. Já jsem taky několikrát o přelakování přemýšlel (líbil by se mi třeba nechat tmavěmodrý spodek a světlemodrou metlu od prolisu výš), ale to nafocení celýho auta při květnové události mě 100% přesvědčilo, že si na to mám nechat zajít chuť. A i Ty mně v tomhle vlákně vlastně v mém rozhodnutí utvrzuješ.

[upravil dne 11/8/2012 22:16 od Medvěd]

Odesláno

to dělám taky :D musím stát podle čar, bohužel ostatní no, jak píšeš :( taky ty debilní starý normy, parkovací místa se dělaj podle trábošů když jsou dávno širší auta

Odesláno

jj ty čáry atd jsou supr.. já pokaždý zaparkuju s coupé že tam nikdo nestojí a když příjdu vždycky se tam musí někdo vedle mě nasr... i když v okolí je ještě spousta místa...

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...