Charlie 1 Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 moooc pěkný,ale dal bych tam kliky v stříbrný barvě tyhle černý nic moc,ty to necháš znova nalakovat od toho kok..ta pojistka to u tebe jistí ne;) Citovat
gronholmm Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 Kdybych ho chytil Jinak sem moc spokojenej, leskne se to jak zrcadlo Ty kliky se ještě uvidí To už bych asi sprasil sprejem, ale uvidíme Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 hele mám doma 4 kliky z Šaldovýho breaka,nevím jakej máš kod ty?:mrk Citovat
gronholmm Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 No cena by musela být hodně lidská, chci změnit bydlení a bude silně našponovaný rozpočet Citovat
John Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 Pěkně nalakovaný jinak parkovaní a ohleduplnost lidí nemá cenu komentovat... by člověk musel půlku těch how*d a kór těch co si třeba neumí hlídat děti a naučit je vystupovat z auta ohleduplně střílet na místě... Citovat
gronholmm Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 Johne, vyřídím předsedovi že to je pěkně nalakovaný A k tomu druhému se raději už vyjadřovat nebudu, dost mi to zkazilo náladu. Nečekal jsem že to vydrží věčně, ale aspoň jsem si myslel že to nafotím ještě neodpaněný Včera večer jsem to přivezl a dopoledne už to bylo obouchnutý Citovat
John Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 JJ vyřiď.... jj kvůli tomuhle jsem si rozmyslel kdysi plánovaný celolak na coupé dokud s ním budu jezdit normálně denně.Pak potkat nějakýho primitiva jak mě akorat odřel auto tak mě asi na místě zavřou za ublížení na zdraví atd. Citovat
Mik.e Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 to je fakt smůla s těma dveřma, ani den život je holt krásný... Citovat
gronholmm Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 Snad to rozleštim, ale kdybych parkoval jako debil, ale já vždy parkuju přesně na střed parkovacího místa, dokonce to i přeparkovávám pokud se mi to nelíbí, a stejně se ti lidi takhle odvděčí Citovat
Medvěd Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 Šrámy ulice neřešit - nemá cenu si přivodit infarkt. Moje auto je samý šrám a jezdí pořád Citovat
gronholmm Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 Medvěd, ale jo, ale aspoň den to mohlo vydržet hezký ne? Citovat
Medvěd Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 Mohlo, ale nic s tím nenaděláš. Já jsem taky několikrát o přelakování přemýšlel (líbil by se mi třeba nechat tmavěmodrý spodek a světlemodrou metlu od prolisu výš), ale to nafocení celýho auta při květnové události mě 100% přesvědčilo, že si na to mám nechat zajít chuť. A i Ty mně v tomhle vlákně vlastně v mém rozhodnutí utvrzuješ. [upravil dne 11/8/2012 22:16 od Medvěd] Citovat
Mik.e Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 to dělám taky musím stát podle čar, bohužel ostatní no, jak píšeš taky ty debilní starý normy, parkovací místa se dělaj podle trábošů když jsou dávno širší auta Citovat
John Odesláno 12. srpen 2012 Odesláno 12. srpen 2012 jj ty čáry atd jsou supr.. já pokaždý zaparkuju s coupé že tam nikdo nestojí a když příjdu vždycky se tam musí někdo vedle mě nasr... i když v okolí je ještě spousta místa... Citovat
gronholmm Odesláno 27. srpen 2012 Autor Odesláno 27. srpen 2012 Já už to snad ani neřeším, nebo bych byl sprostej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.