Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jen se připojím do vlákna, když už se to tu rozebírá...

Nemáte tušení jak to je, když předchozímu majiteli ukradli malej techničák a nemá nic od četníků? Takže ho při přihlašování mít nebudu?

jinak hádám že spz když přihlašuji v rámci kraje zůstávají stejné:myslim

[upravil dne 17/4/12 12:05 od Regan]

Odesláno

Vvitty? Je to přehlášeno na mě. Mám proštíplý malý techničák, a ve VTP jsem napsanej jako \"budoucí majitel... Jak poznám zda to můžu přihlásit?

Odesláno

Gronholmm: můžeš přihlásit, tak to má bejt, procvaklej malý tp a ve velkym uvedenej jako budoucí majitel (prostě odhlášeno na tebe), ted si zajdi na pojišťovnu to pojistit jestli si to ještě neudělal a pak na STK kde zažádáš o evidenční kontrolu a pak na úřad kde si to na sebe přihlásíš, dostaneš SPZ a zaplatíš poplatek, pokud ještě neni zaplacenej tak i likvidační poplatek dle příslušné euro normy

Odesláno

Pojištěný to je už dávno. Kovářovic kobyla tentokrát bosa nechodí :aut

Ekovýplné se už neplatí, takže jen evidenčka a hurá pro nové SPZ :) Docela se těším :)

Odesláno

Jo ty si vem, tam ti je vezmou (pokud to neni v rámci jednoho kraje nebo okresu ted nevim:))

myslel sem na evidenční kontrolu na STK je tam nech, na úřad je sundej a vem si je s sebou

[upravil dne 17/4/12 14:50 od Dančák]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...