Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

chcem sa opytat ci nahodou nemate niekto prehlad kolko chladiva sa dava do klimatizacie, samozrejme podla motora a dalsich detailov.

Jedna sa o to ze som bol na servise s klimou a vytiahli z nej cca 650g a vratili len cca 450g.

Podla nich som tam mal vela chladiva a ze 450g je podla ich tabuliek pre mna spravne.

Ale to mi tvrdili aj pred rokom v inom servise ked mi tam dali tych cca 650g.

Som v pomykove a rad by som vedel spravnu hodnotu od vyrobcu.

Auto je v podpise.

Dakujem.

Odesláno

Akurat som to bol porovnat s kolegom ktory ma Passat 2.0Tdi CommonRail 103kW roc.2008 a ma na stitku pod kapotou 600g +- 25g a v servise mu dali cca 450g podla ich nejakych tabuliek.

Tak som uz ale uplne mimo kde je pravda.

[upravil dne 30/3/12 10:59 od uepepe]

[upravil dne 30/3/12 14:05 od uepepe]

Odesláno

No problem sa ma takto pred rokom prestala chladit klima, tak som siel na servis a odsali 0g a dali tam 630g.

Tento rok pre istotu som bol aby som vedel kolko je unik za rok ked som tam mal 0g a odsali 630g a vratili 450g podla tabulky.

Tak sa teraz pytam ake to maju tabulky ak jeden tam ma 630g a druhy 450g ?

A nakoniec este volam do Peugeot-u Trencin a tam mi povedia ze maju ny vyber bud 620g alebo 450g ale nevie mi povedat co je spravne, tak sa pytam ako by mi to urobili oni ked nevedia spravne cislo a odpoved ? Ze jedine pokus-omyl.

Takze by som velmi velmi rad poprosil majitela Peugeot 307 s motorom 2.0 HDi - 100kW najlepsie rocnik 2008 keby mi odfotil stitok s informaciou o naplni, ktory sa nachadza po otvoreni kapoty na prednej casti plastu nad chladicom (teda mal by tam byt, ja ho tam nemam).

Odesláno

Dakujem Straki ale mozes mi prosim ta povedat ako si nato prisiel (samozrejme nemusis prezradzat tajomstvo sefkuchara), ked origo servis nevie urcit kolko podla ich instrukcii ?

Dakujem.

Odesláno

Origo servis ???

Tak jim zavolej zpatky at si otevrou dokumentaci a nebo at daji vypoved z prace a jdou delat nekam na linku.

Neni to zadne tajemstvi.

Staci hledat.Na aute stitek nemas.Jinak

307 Všechny typy mimo DV6 Až do čísla OPR 10080 585 gramu

Všechny typy mimo DV6 Od čísla OPR 10080 450 gramu

Tvoje OPR je 11404

Odesláno

Prosim, odpovie mne niekto, ze kolko chladiva ide do mojho auta? Uz som sa pytal v styroch vlaknach a nikto nic. VF33HRHRJ84917999

Vopred dakujem velmi pekne :papa

Hnusoba, jasne ze to ma zmysel, ja ich urcite citam.

[upravil dne 30.03.2012 16:15 od DanculD]

Odesláno

Straki dik. To s tym servisom napadlo aj mna a asi im to aj odkazem lebo toto nebolo po prvykrat.

Vdaka.

ano dodatocne dakujem aj hnusobovi ;)

[upravil dne 30/3/12 19:40 od uepepe]

Odesláno

Měl bych otázku pro Starkiho OO7. Byl jsem na naplnění klimy a dali mi tam 450 gramů, ale vytáhli mi 470 gramů. Byl jsem na doplnění po třech letech. Ty píšeš že všechny motory mimo DV6 doplňují tolik a tolik chladiva do klimatizace. Já ale našel právě údaj DV6 na držáku silenbloku motoru a i na papírovém štítku vedle tohoto silenbloku. Mohl by si mi prosím poradit tedy kolik chladiva tam tedy patři? Předem díky. Moje vin je: VF33E9HZC83523110

[upravil dne 2/4/12 10:36 od vycu]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...