Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj , neni tu někdo z jižních čech kdo by poradil ohledně vstřiku , myslim tím jestli by někdo neporadil nějakou dobrou firmu , ne moc drahou . Potřebuju zrepasovat vstřiky na 307 -2.hdi 79 kw . Vubec nevim kam se obrátit , četl jsem že to děla nějaká firma myslim na Kladně ale musel bych je vyndat a poslat jim je ale nevim jestli to zvládnu , jako na autě si lecos opravim ale stohodle nemám zrovna dobrej pocit .

Odesláno

Za co proboha............

U TP spol kladno je vycisteni nastaveni a pripadne vymena zpetnych ventilu a tesneni do 3000,- za celou sadu vstriku.

NEJVIC co jsem u nich platil je vymena VSECH 4 kusu spicek a to bylo 9800,-

Odesláno

Pokud jsem si srovnával TP Kladno a Radu tak mi to vyšlo za stejný balík nastejno. Rada měl o něco dražší čištění a levnější opravu pokud se dobře pamatuju... ale to je jedno. Ano byl mírně dražší, ale já potřebuju opravu během jednoho dne, takže když připočtu cestu do Kladna tak to bylo 1:1.

Nicméně na TP Kladno tu máš kupu velmi dobrých referencí a vyndat vstřiky je celkem jendoduchá věc a může je pak poslat poštou... v tom bych problém neviděl.

Odesláno

Musím souhlasit.TP Kladno je OK.V pondělí odeslány vstřiky,v úterý odsouhlasení opravy,ve středu byly doma.Výměna 4xtryska a 2x přepad a cena 9210 + pošta.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj, také řeším problém se vstřiky před cca půl rokem jsem je nechal repasovat a ted jsou zase 2 špatný.

Prý je to bordelem v naftě, ale vyndali jsme čerpadlo z nádrže a bylo čisté, vycucly jsme naftu a vyčistily jsme nárž(ale žádný bordel tam taky nebyl)...

Čím by to ještě mohlo být ?

Jde o peugeot 307SW 2.0 HDI

[upravil dne 13/5/12 21:09 od jtichy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...