Guest andy99 Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Zdravim, chci se zeptat jestli někdo má zkušenosti s domontováním palubního počítače do novější 406ky.Vim že musí bejt jinej display,páčka a že musí bejt za příhrádkou vyvedený dráty z řídící jednotky.Ale nevim jak je poznat. Víte někdo nějaký podrobnosti? Moc by mě to pomohlo. Díky Citovat
svoji Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 také by mne to zajímalo ... mám ale rok 97, má tento model pro comp přípravu ??? hola, zkušení pežo?áci, ozvěte se. Chci vidět, jak při rozjezdu na jedničku budu mít aktuální spotřebu 26litrů :-) Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Napsán autorem svoji také by mne to zajímalo ... mám ale rok 97, má tento model pro comp přípravu ??? hola, zkušení pežo?áci, ozvěte se. Chci vidět, jak při rozjezdu na jedničku budu mít aktuální spotřebu 26litrů :-) Neda se rict jestli tvoje auto ma pripravu nebo ne podle roku vyroby, musis se podivat za odkladaci policku v miste displeje, jestli tam mas nejake konektory. Ani pak vsak neni zajisteno ze mas pripravu pro plnej palubni pocitac s ukazatelem spotreby, vec to neni jednoducha dodelat to tam, MilaS kvuli tomu byl nekde na morave tenhle tyden a prestoze mel displej uz v seriove vybave, dodelani ukazatele aktualni spotreby obnaselo podle toho co mi psal 5hodin v peugeotackym servisu, tahani nove kabelaze od ridici jednotky apod. Takze tak Citovat
svoji Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 To Fx. Oni totiž v manuálu psali, že comp ti víc něž 26 litrů, jakožto okamžitou spotřebu neukáže :D:D:D To Andy99: No moc jsi mne nepotěšil, je mi jasný, že to není sranda. No byl to takový nápad. Kdyby to byla sranda, udělal bych to, ale takle .... :(:( Citovat
JunEAu Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 ...prestoze byva v manualu elektroinstalace popsana jako jeden \"rovnej\" drat bez preruseni ( vid, Ferry ? ), tak nejvetsi problem nastava s tim, ze ackoliv na zacatku ( v palubce ) a na konci ( u cidel ) dratky zapojene byt muzou, na ceste byvaji spojky, kde dratky najednou nevedou... drat od displye vede kolem radici paky a rucni brzdy kamsi dozadu, dal jsem jej zatim resit nemusel :-) Citovat
Guest Masinka Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Napsán autorem svoji Oni totiž v manuálu psali, že comp ti víc něž 26 litrů, jakožto okamžitou spotřebu neukáže :D:D:D tak to kecaj, PP ukazuje dokonce az 30 l Citovat
Guest MilaS Odesláno 15. květen 2005 Odesláno 15. květen 2005 Napsán autorem Masinka Napsán autorem svoji Oni totiž v manuálu psali, že comp ti víc něž 26 litrů, jakožto okamžitou spotřebu neukáže :D:D:D tak to kecaj, PP ukazuje dokonce az 30 l Bohužel , \"pouze\" 30 l, protože když přišlápneš, tak tam teče podstatně víc, ale neukazuje to kolik ... to Andy99: zeptej se přes U2U to Milhaus65, možná se dozvíš víc... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.