gronholmm Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Tak jsem se včera večer nasral. Byl jsem nakupovat na Zličíně, a když jedu s nákupem k autu a začnu ho nakládat tak na místo přede mnou začne couváním parkovat VW Transporter. Nějak sem mu něvěnoval pozornost, a najednou koukám, že se mi pohlo auto. Tak sem si říkal dobrý, naložím nákup a půjdu se kouknout, určitě si toho ten řidič všiml a popojede zase dopředu. Jaký bylo mý udivení, že ho nějak netrápilo že mi nacouval do nárazníku a v klidu odešel nakupovat Dost zvažuju že to natvrdo nahlásím jako pojistnou událost. Ať se aspoň poučí, že je slušný se omluvit... [upravil dne 3/6/12 19:16 od gronholmm] Citovat
gronholmm Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 Protože jsem si toho všiml že ve mě zůstal, až když byl pryč. A čekat jsem nemohl Citovat
Marcel00 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 tiez sa divim preco si ho hned neriesil... a henta prasklina na rohu naraznika urcite nieje z toho transportera... (prasklina je urcite starsieho data... ci ?) to by si tie ostrekovace svetiel uz davno nemal. no i tak to nic nemeni na veci ze to bol hulvat ked takto do teba nacuval... [upravil dne 29/3/12 09:07 od Marcel00] Citovat
gronholmm Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 Marcel00 - nepopírám že ta prasklina je starší, ale tím líp pro něj. Pokud by se nenapružilo v tý prasklině, tak si myslím že by praskly držáky a ostřiky Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 myslim ze takhle (ted) s tim uz nic neudelas nebo jo ? .... Citovat
gronholmm Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 No mohl, ale nestojí mi to za to. Přemýšlím jen že nahlásím PU, a nechám ho vycukat při prokazování neviny Citovat
MJSytic Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Tak alespoň pneušky si mu vypustil, ne?:D:D Citovat
Vítek1 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 mel jsi couvnout rozjed se a napalit to do nej stejne chces jiny auto a nebo pak nahlasit a uhrat to na totalku Citovat
Guest Džůny Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Návrh řešení pro příště: [upravil dne 29/3/12 15:33 od Džůny] Citovat
Neon Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 mel jsi couvnout rozjed se a napalit to do nej stejne chces jiny auto a nebo pak nahlasit a uhrat to na totalku Vono u fáčka už by možná byla totálka i toto ... :D:D Gronholme, když pracuješ v pojiš´tovně a víš jak na to a nachrchnul tě, tak bych ho klidně povozil, ať dokáže, že on to nebyl ... Citovat
gronholmm Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 Neone:Nebyla, obecka je 15000,- Není to žádné LX s 40kW karburátorem :D A co se týče toho povození, s tím právě koketuju Předám to na stůl vedle kolegovi a ať se to prase s VW snaží prokazovat že škoda nevznikla Citovat
Driver Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Nahlásit to můžeš na pojišťovně, ale pokud se dotyčný bude bránit tak to bude na dlouho a budeš s tím mít spoustu běhání. Já to řešil u našeho firemního auta, někdo si chtěl na naší pojistku opravit auto. Nahlásil údajnou pojistnou událost, nahlásil to na policii, sehnal si svědky. Já jsem na pojišťovně nahlásil, že nesouhlasíme s plněním z naší pojistky a tím se to na nějaký čas pozastavilo. Akorát kolegyně, která s tím autem v tu dobu jezdila musela několikrát na policii k výslechu, ale jak jsme zjistily tak dotyčný měl kamaráda u policajtů a proto tam kolegyně byla tolikrát, protože jinak pochybuju, že by policajti tak neúnavně a důsledně řešily poškrábaný dveře na autě z parkoviště u obchoďáku. Suma sumárum to pojišťovna \"poškozenému\" nakonec zaplatila, ale trvalo to cca rok a kdyby jsme to řešily přes právníky tak by to trvalo ještě déle. Citovat
gronholmm Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 Driver, on je pojištěný u ČP, a já v ČP pracuju jako likvidátor na auta Ale mě nejde o škodu, mě jde o to aby se trochu popálil Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 To sa mi aj tak zda ako uplna blbosť ... Sorry ... To niekde buchnem predny naraznik, vlastnou vinou, tak potom vybehnem na prve Tesco parkovisko, oprem to o prve auto, odfotim, a riešim ? To by bolo trocha nahlavu ... Pokial viem, k poistnej udalosti musi byt bud policajny zaznam, ktory uz nezyskas, nakolko si mal nehodu nahlasit na mieste, ale vypisane tlacivo o skodovej udalosti ktore on podpisal a aj jeho udaje ... Mal si to riesit bud na mieste, alebo vôbec ... Škoda ty nevznikla žiadna, tak nechápem túto \"šaškáren\" ... Nehovorím, keby ti niečo poškodil, ale takto ? Citovat
gronholmm Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 Ten nárazník je proražený dovnitř. Vzhledem k tomu že tam je dřívější poškození to neřeším. Nárok na škodu mám. Jinak v tomto případě pravdu nemáš. Policie tohle řešit nebude, a v tomto případě je důkazní břemeno na mě. Ale to mám já povrzené fotodokumentací a jedním svědkem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.