Grew Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Zdravim objevil se u me takovy problem. Kdyz se auto zahreje (kolem 90 stupnu) zacne se ozivat ze predu vlevo cvakani, po chvilce se auto schladi na 60-70, cvakani prestane, auto se zase zahreje a takhle se to opakuje porad dokola. taky se mi strasne rychle vybiji baterka i kdyz by mela byt v pohode... Diky Citovat
Lubos77 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 a cvaka to niekde pri motore, alebo niekde v interieri ? cvakanie ma aky zvuk ? ako nejake relatko alebo... ? mne cvakalo v interieri relatko, bolo to prepinacom smeroviek, rozobral som ho, precistil a uz relatko necvaka Citovat
Grew Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 v interieru, je to zvuk jak kdyby se neco prepinalo Citovat
miroja Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Skus napisat viac o aute, motor, rok vyroby, vybavu.... Skontrolovat rele smeroviek neuskodi. 306-ky mavaju problem s vybehanou packou smeroviek, parkrat sa to tu riesilo. Blikaju ti obe strany normalne? Nema na to vplyv ak sa dotykas packy smeroviek? Pises, ze to zavisi od teploty, tak ma napada este ovladanie sahar, len ked neviem ake mas auto tazko konkretnejsie poradit. Mozes mat jeden, dva ventilatory, aj ich riadenie zavisi od roku vyroby. Citovat
Grew Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 P 306 1.8 16V benzin, rv 2000 (posledni facelift), jj obe strany blikaj normalne [upravil dne 29/3/12 10:31 od Grew] [upravil dne 29/3/12 10:31 od Grew] Citovat
JanoRS Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 ale klima cvaka na pravej strane mne cvaka a je zaujimave ze cez zimu to prestalo a teraz zasa cvaka Citovat
Lubos77 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 skus rozobrat lavu packu (smeroviek), precisti tam ten pliesok v tvare pol obluka...byvaju tam napadane kovove piliny, potom tomu hrabe a dava impulzy do relatka, ktore cvaka ako dive... Mne to robilo, po precisteni nic necvaka. 306XS HDi Citovat
jojtik Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Grew: To cvakanie nie je nahodov elektromagneticky ventil na odvetravanie nadrze cez nadobu s uhlim? Citovat
Lubo181 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Aj mne to tam cvaka ale vtedy ked pridam do otacok akonahle pustim plynovy pedal prestane mam dojem ze je to nieco s dobijanim ale neviem, tiez ma zaujima tato problematika Citovat
JanoRS Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Aj mne to tam cvaka ale vtedy ked pridam do otacok akonahle pustim plynovy pedal prestane mam dojem ze je to nieco s dobijanim ale neviem, tiez ma zaujima tato problematika tak v tvojom pripade je to pravdepodobne volnobežka na alternatore Citovat
Lubo181 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Aj ked som bol na emisnej mi povedali ze mi vela dobija moze to robit ta volnobezka ? Citovat
JanoRS Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 volnobezka je tam preto, ze ked uberies plyn tak, aby to nenamahalo alternator - osku, loziska a pod. (ako ked ides na bicykli a prestanes slapat do pedalov) .......myslim, ze by to ale nemalo vela dobijat ked je nefunkcna skor malo - ak by preklzovala Asi mas nieco s reglerom .... Citovat
koblih69 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Volnoběžka se spíš zasekne a stane se z ní pevná řemenice... ale to je jedno stejně to nemá na úroveň dobíjení vliv. Citovat
Grew Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 tak dneska v desti se k tomu cvakani pridalo zrychlovani a zpomalovani steracu na automatiku, nemuze bejt neco s pojistkama? Citovat
JanoRS Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 ja som mal doteraz najlepsie skusenosti s cyklovacom na favorite mne to robi to iste ked je automatika ani ju nezapinam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.