Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

objevil se u me takovy problem. Kdyz se auto zahreje (kolem 90 stupnu) zacne se ozivat ze predu vlevo cvakani, po chvilce se auto schladi na 60-70, cvakani prestane, auto se zase zahreje a takhle se to opakuje porad dokola. taky se mi strasne rychle vybiji baterka i kdyz by mela byt v pohode...

Diky

Odesláno

a cvaka to niekde pri motore, alebo niekde v interieri ? cvakanie ma aky zvuk ? ako nejake relatko alebo... ?

mne cvakalo v interieri relatko, bolo to prepinacom smeroviek, rozobral som ho, precistil a uz relatko necvaka :)

Odesláno

Skus napisat viac o aute, motor, rok vyroby, vybavu....

Skontrolovat rele smeroviek neuskodi. 306-ky mavaju problem s vybehanou packou smeroviek, parkrat sa to tu riesilo. Blikaju ti obe strany normalne? Nema na to vplyv ak sa dotykas packy smeroviek?

Pises, ze to zavisi od teploty, tak ma napada este ovladanie sahar, len ked neviem ake mas auto tazko konkretnejsie poradit. Mozes mat jeden, dva ventilatory, aj ich riadenie zavisi od roku vyroby.

Odesláno

P 306 1.8 16V benzin, rv 2000 (posledni facelift), jj obe strany blikaj normalne

[upravil dne 29/3/12 10:31 od Grew]

[upravil dne 29/3/12 10:31 od Grew]

Odesláno

skus rozobrat lavu packu (smeroviek), precisti tam ten pliesok v tvare pol obluka...byvaju tam napadane kovove piliny, potom tomu hrabe a dava impulzy do relatka, ktore cvaka ako dive... Mne to robilo, po precisteni nic necvaka.

306XS HDi

Odesláno

Aj mne to tam cvaka ale vtedy ked pridam do otacok akonahle pustim plynovy pedal prestane mam dojem ze je to nieco s dobijanim ale neviem, tiez ma zaujima tato problematika :myslim

Odesláno
Aj mne to tam cvaka ale vtedy ked pridam do otacok akonahle pustim plynovy pedal prestane mam dojem ze je to nieco s dobijanim ale neviem, tiez ma zaujima tato problematika :myslim

tak v tvojom pripade je to pravdepodobne volnobežka na alternatore :myslim

Odesláno

volnobezka je tam preto, ze ked uberies plyn tak, aby to nenamahalo alternator - osku, loziska a pod. (ako ked ides na bicykli a prestanes slapat do pedalov) .......myslim, ze by to ale nemalo vela dobijat ked je nefunkcna :myslim skor malo - ak by preklzovala :D Asi mas nieco s reglerom ....

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...