Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké autorádio s bluetooth, pam.kartou,usb,mp3

Recommended Posts

Odesláno

Mýmu synkovi se stala ,,nepříjemná\" věc a to, že autorádio v 106, které je v záruce nejde opravit. Jedná se o autorádio zn. Sencor. Proto se musí koupit jiné. Autorádio by mělo mít a umět bluetooth, pam.kartou, usb, mp3. Pokud by někdo věvěl o nějaké značce, tak ať napíše. Samozřejmě, že i syn hledá. Předem všem děkuji za pomoc.

Odesláno

Ten Clarion je dobrý, trochu netradiční vzhled a chybějící CD, ale hraje velmi slušně. Jak jsem ti psal v mailu tak velmi dobrý poměr cena výkon má třeba LG http://www.lg.com/cz/tv-audio-video/autoradia/LG-car-audio-LCS700BR.jsp dá se sehnat kolem 2 400,-

Pokud bys chtěl ušetřit tak obdobný model je třeba i na Aukru:

http://aukro.cz/autoradio-lg-lac7800r-cd-mp3-i2235184531.html

Odesláno

no je dost slusnej zvukove a kvalitativne uplne jinde nez ten sencor a podobne! a ten slot na SD je nutnost? USB nestaci popřipade + ctecka karet do 50kč? vetsina znackovych vyrobcu nedalaji ty sloty ono je to v podstate na nic

Odesláno

Právě že na pam. karty většinou máme hudbu. Jak syn, tak i já (2G SD), když si půjčím jeho 106. A ta čtečka karet ,,komunikuje se všemu typy autorádií, např. i s LG, co doporučuje koblih69? přiznám se, že o něčem takovém nemám přehled a ani nevím, že něco takového je i u autorádií.

Odesláno

no radio ma normalne mastr USB a cokoliv co se tvari jako disk tak to precte to znamena ze i vetsinu telefonu pres usb kabel tak i ty ctecky. proste cokoliv co strcis do pc a hlasi se jako standard výměnný disk a staci mu napajeni do 0,5A (u nejakych 1A) tak to radio vezme. popripade si koupis usb flash disk 4gb za 100kč a mas vystarano http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L1400820120AL

Odesláno

1) jak jsem říkal po telefonu na SD bych se vykašlal a řešil to flash diskem. Dneska jsou velmi miniaturní, takže to neruší. Je to pro nahrávání hudby daleko praktičtější a univerzálnější. Nejednou se mi hodilo i to \"si skočit pro flashku do auta\" když jsem jí zapomněl. Pokud na požadavku trváš vyčešíme ho miniaturní čtečkou.

2) rádia které SD mají jsou například Sencor, Hyunai a pod. nicméně k tomu nemá smysl se ani vyjadřovat snad ...;)

3) Ten Pioneer není špatnej, trochu kolotoč místo displeje, ale na můj vkus zbytečně vysoká cena s ohledem na tvoje použití.

4) Alpine a Clarion můžu dporučit taky.

Odesláno

já mám radio sencor a největší spokojenost. asi nemá nejlepší výstupní zvuk, ale na mejch bednách v 307 to neni poznat.. a za tu cenu..

Odesláno

je to poznat si pis kdyz das mp3 tak ten dekoder je hroznej nejaka naprava zvuku 0 kdyz to zesilis tak to radio zeslabí basy kdyz das loudness zacne zkreslovat. Tuner jak u jakeho modelu dokonce i kus od kudu chyta jinak. A poznas to i na spatnech reprakach a nekdy mnohem vic nez na dobrejch. Zkusil jsi tam pichnout poradny radio klidne pincka za 1500?

Odesláno

Nechci nic řešit za kluka, stejně bude mít poslední slovo, ale na druhou stranu, v 106 není buhví jaká audio soustava, takže poslech je reativní k vozidlu. Mě se líbí to Alpine. Jen škoda, že to nemá slot na SD. Koukal jsem i na adaptér na SD v podobě flash.

Jinak se Sencorem nebyl žádný problém.

Odesláno

Sencor vydržel 1 1/2 roku. Takže záruka. Líbí se Alpine. Ale jak jak jsem psal, tak všechna hudba je na SD a na MP3. Takže pokud by byl výstup na USB vzdadu, tak není problém připojit čtečku SD přes kabel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...