Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Wojtěch: neřekl bych..v jednom místě je nádobka zasunutá v držáku a tam to teče..takže tam bude dírka

Roman: Díky moc, jsem rád, že se líbí. Odmaštěno, stříknuto klasickou stříbrnou - normoš sprej, měl jsem ho na brzdy a ještě něco zústalo... pak z dálky nastříkaná černé metla, jenom jako rozprašek a potom bezbarvý lak...snad to chvíli vydrží... mám z toho radost, ale ne z tý kapoty...dělal jsem to naprosto stejně, jako to máš ty, ale na první pokus se vyrvala ta matka v kapotě

edit: tak né, já jsem to měl v té kapotě trochu jinak.. byla to matka v takové držáku s dvěma packama... ty packy se chytly do kapoty a jak se tam zašroubovával šroubek, packy se roztahují...jakej šistém máš v té kapotě :myslim

edit2: teď sem koukal k tobě do vlákna a už to chápu, jen nechápu, jak si to tam dostrkal...to se prodává vcelku nebo samodomo? Myslim, ta matička + podložka + guma... jo a co to máš pod tim Lkem na kapotě, taky gumu?

[upravil dne 3/10/12 19:25 od Moral3z]

Odesláno

měl jsi to stříknou stříbrný komplet, bez té černé - stejně to bude časem špinavý a bude to vypadat stejně - můj názor :papa.

Mimochodem, jak to že tam nevidím \"v koutkách\" světla na denní svícení, jak jsme si psali? :bacha:D

Odesláno

Jenže zase jen tou stříbrnou tam byli vidět všechny drápance a nedokonalost mého stříkání...kapky atd... na živo je to pecička proti fotkám, ale každýmu se líbí něco jiného...:)

a světla no.... jak sme si psali, tak se mi moc nechce sundavat ten nárazník..takže si vymejšlim furt jiný věci, který udělat, než se do toho pustim :D

Odesláno

jasně, každýmu se líbí něco jinýho :) neber to špatně.

A třeba se to nezasviní, páč se o to auto staráš a budeš mít motor jeden lesk :super . Anebo se tě může někdo zeptat, proč máš ty kryty tak špinavý :D

Ono jiný by to bylo, kdyby jsi měl třeba červený auto a ty fleky by byly červený...když máš auto tmavý, tak tmavý fleky, to se nedá nic dělat...

Kde máš kryt na baterku? S víčkem od nádržky ostřikovačů budeš něco dělat? Ta modrá tam svítí :) A co to prosímtě máš za krabičku na pojistkové skřínce (vedle vzduchového filtru)?

[upravil dne 4/10/12 09:11 od milhaus]

Odesláno

Ono jak jsem psal, na živo to vypadá jinak než na fotkách... na fotkách to vypadá fakt jako špatně stříklý nebo tak...sakra to budu muset na nějakej sraz vám to ukázat :D a snad se to moc nezasviní, já to furt pucuju :) ale je fakt, že to vidět moc neni, když je to pod kapotou, ale pro můj pocit je to dobrý :super

Kryt na baterku tak nějak chybí...musim ho někde sehnat... víčko nádobky ostřikovačů se bude řešit, až jestli budu měnit celou nádobku nebo to nějak budu lepit, páč je děravá, jak jsem psal... a ta krabička na pojistkové skříni je origo..je na ni obrázek pojistky...:)

máš štěstí, že bydlíš tak daleko, jinak bych k tobě jel namontovat ty světla :D

[upravil dne 4/10/12 09:48 od Moral3z]

Odesláno

\"a ta krabička na pojistkové skříni je origo..je na ni obrázek pojistky...\" čéče, já tam nic takovýho nemám :myslim . Mám tam nějakou \"mrchu\" na plašení kun, ale to samo neni origo.

Odesláno

ani nevím, jestli to funguje...svítí na tom LEDka a ten vf zvuk, co to má vydávat samo neslyším...jinak auto je v garáži, tam kuny nehrozí...to spíš nějakej ten pavouk, aby tam nezalezl - viz vlákno s pavoukem v pokecu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...