Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

a ješte ted řešim problem s předníma brzdama neskutečně hvizdaj, a uplně se znich kouři a smrdej nečím spalenym,všiml jsem si že u odvzdušnaku na brzdach je trochu brzdovky muže to mít nějakou souvislost? zkusim nechat vyměnit desky a zkontrolovat brzdiče je to hodně nepřijemny a slyšet to je i na 300m

Odesláno

chapi nevim kde jste přišly na to že to chci tuningovat to že tam možna dam vyfuk a hudbu do kufru není nic co by ovlivnilo vzhled vozu coupe zustane takovy jaky je mě se to liby v originalu a žadny laminatovy přišery na to rozhodně nepujdou je přes moji mrtvolu:aut jinak v nedeli zkusim dotahnou ty odvzdušnovaky cely to odmastím znova namažu a uvidim.

Odesláno

s piskanim nespravis nic :P

to je proste tak :D

jedine vymenit kotuce a snad dosticky...

ja ked som dal dierovane kotuce EBC a keramicke dosticky EBC to uz nepiskalo ;)

PS: To auto mi stale nejak sedi k predoslemu majitelovi, to zas bude si zvykat :P

Odesláno

chechet:ano smrdí to i v kabině a když jsem zastavil a kouknul co se deje tak od předních kol bílej dym.ale to bude asi ta brzdovka při tom odvzdušnovaní ti asi špatně dotahly ten šroubek. ale jinak to jezdí jak blazen ted pruměr 12.6l/100km ale jel jsem i za 8.5l/100km takže zaleži na noze a chuti:D

Odesláno
chechet:ano smrdí to i v kabině a když jsem zastavil a kouknul co se deje tak od předních kol bílej dym.ale to bude asi ta brzdovka při tom odvzdušnovaní ti asi špatně dotahly ten šroubek. ale jinak to jezdí jak blazen ted pruměr 12.6l/100km ale jel jsem i za 8.5l/100km takže zaleži na noze a chuti:D

cece, tak smrad a dym jsem ja nikdy nezaznamenal... sak jsi s tim jel, brzdil, piskaly, ale nekourily, nesmrdely... nechapu :myslim tomu takovou cocku nebo co? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...