tomm176 Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 zdravim...potreboval bych radu ohledne prepisu valniku.Vec se ma takhle.Tata uz skoro pred dvema roky umrel a v dedickym rizeni jsme zapomeli vozejk uvest.Je nejaka moznost ho prepsat na me ci mamku? Citovat
P607Olda Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Pokud vím, tak ne. Ale zeptej se na Registru vozidel, možná je tam už nějaké řešení (věc do určité hodnoty?) Citovat
Dančák Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Asi taky záleží na koho na tom úřadě narazíš.....někdy jde vyřešit vše bezproblémů a ani třeba nepožadujou nějakej papír, ale někde se z tebou ani nebudou bavit, zvlášť když narazíš na někoho příjemnýho a nedej bože aby to bylo mimo úřední hodiny a třeba v pátek odpoledne..... Citovat
Péťa Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Řešení být musí. Chyba je jednoznačně na straně notáře, ten si měl z registru vozidel zjistit, co všechno táta vlastnil. Zrovna tak z katastru nemovitostí apod. Zkusil bych nejdřív pověřenou obec - registr vozidel (vzít s sebou papír o dědictví), pokud neuspěješ (ale alespoň poradit by měli), tak opět navštívit notáře. Citovat
P607Olda Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 ... a zaplatí víc, než je cena vozíku. Když jsem takto koupil Škoda 105, tak jsem koupil doklady (přesně řečeno i s autem, ale auto jsem nechal původnímu majiteli, akce za 2000) a provedl přestavbu. Ale jestli by to šlo s vozíkem, to nevím. Citovat
tomm176 Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 Dík za info. Vše podědila mamka tak by to zas nemusel být takovej problém, i když v našem sátě je všechno problém. Každopádně na dopravku pujdem kvůli dopsání kol tak to vemem rovnou sebou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.