Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim...potreboval bych radu ohledne prepisu valniku.Vec se ma takhle.Tata uz skoro pred dvema roky umrel a v dedickym rizeni jsme zapomeli vozejk uvest.Je nejaka moznost ho prepsat na me ci mamku?

Odesláno

Asi taky záleží na koho na tom úřadě narazíš.....někdy jde vyřešit vše bezproblémů a ani třeba nepožadujou nějakej papír, ale někde se z tebou ani nebudou bavit, zvlášť když narazíš na někoho příjemnýho a nedej bože aby to bylo mimo úřední hodiny a třeba v pátek odpoledne.....

Odesláno

Řešení být musí. Chyba je jednoznačně na straně notáře, ten si měl z registru vozidel zjistit, co všechno táta vlastnil. Zrovna tak z katastru nemovitostí apod. Zkusil bych nejdřív pověřenou obec - registr vozidel (vzít s sebou papír o dědictví), pokud neuspěješ (ale alespoň poradit by měli), tak opět navštívit notáře.

Odesláno

... a zaplatí víc, než je cena vozíku.

Když jsem takto koupil Škoda 105, tak jsem koupil doklady (přesně řečeno i s autem, ale auto jsem nechal původnímu majiteli, akce za 2000) a provedl přestavbu.

Ale jestli by to šlo s vozíkem, to nevím.

Odesláno

Dík za info. Vše podědila mamka tak by to zas nemusel být takovej problém, i když v našem sátě je všechno problém. Každopádně na dopravku pujdem kvůli dopsání kol tak to vemem rovnou sebou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...