Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozdělat to jo, ale zkoušim se zeptat jestli už nato někdo přišel. Auto jezdí dobře není to problém, ale nerad bych něco zanedbal.

[upravil dne 21/3/12 21:15 od Empti]

[upravil dne 21/3/12 21:15 od Empti]

Odesláno

Sundej ozdobný kryt motoru a mrkni kolem vstřiků jestli tam není nějaký \"asfalt\". Pak ti podfukuje vstřik a při zahřátí motoru smrdí ten asfalt

[upravil dne 21/3/12 22:19 od kajvet]

Odesláno

Koukal jsem kolem krytu turba i sem povolil srouby a nikde nic.. prijde mi spis ze to je nekde s podturba. Oplechovani se mi nepodarilo zatim sundat.

Odesláno

Koukal jsem nikde nic, jen trocha oleje kolem prvniho vstriku. sledoval jsem to pri regenraci a kour sel z krytu turba.. jako nespalena nafta.

Odesláno

Chalani prosím vás viete mi niekto povedať aké výrobné číslo má podtlakový ventil turba čo ovláda naklápanie lopatiek ? Alebo ho kúpim originál nastavený z nejakého zlého turba ak niekto má. Neviem ho zohnať ani cez peugeot predajcu.

Odesláno

Na to nemam diagnostiku ani ja.

Nejde to menit.

Nejde to nastavit.

Proste to nesezenes a ikdyz jo tak ti to nepomuze.

Nezvladnes to vymenit aby to fungovalo spravne.

Nastavuje se to na stolici pro turba a delaji to firmy ktere repasuji turba.

Odesláno

No ja som dal, repasovať turbo ale aj tu podtlakový ventil rozštelovali a od vtedy strach a hrúza. aj v peugeote som bol nastavili to podla diagnostiky ale nie je to ono. Najlepšie druhé turbo aj s tým ventilom ?

Odesláno
No ja som dal, repasovať turbo ale aj tu podtlakový ventil rozštelovali a od vtedy strach a hrúza. aj v peugeote som bol nastavili to podla diagnostiky ale nie je to ono. Najlepšie druhé turbo aj s tým ventilom ?

Nerozumím? Pokud ti turbo opravovali tak je na to snad záruka, ne? A pokud to není v pořádku tak ať koukají aby to v pořádku bylo a nebo vrátí peníze, ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...