honza-v Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Ahoj, myl někdo motor vapkou?? nebo párou jak to myjou?? vydrží to HDi aby fungoval jak má??? Díky za názory:papa Citovat
Dančák Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Poprvé a naposled jsme takhle vapkou umyli 1.9TD u 406, už jsme neodjeli:D vapkou to rozhodně nedoporučuju, je tam velkej tlak a těm hadičkám, čidlům, svazkům apod. (zvlášť už u 307 kde je toho už kupa) nemluvě o altíku to dobře nedělá, abys pak nedojezdil, kde to máš mastný tak to vem třeba sprejem čističem na brzdy, otři a víc bych nedělal...... Citovat
MatrixChose Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Myl, několikrát, HDi, TDi, wapkou i hadicí.. Nestříkat na altík, ten zakrej třeba igelitem, ne na teplej motor a pak to projet, aby to vyschlo. Citovat
DanculD Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Hm, ked som mal auto u Strakiho v servise, tak mi ho niecim umyl. Kokos motor jak novy. Musim sa ho opytat cim to umyval. Citovat
jirka307 Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 to by mě taky zajímalo čím to dělal taky jsem měl vyvalené oči:o Citovat
cambi Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Mal som auto v servise Peugeot Nitra, motor umyvali pred mojimi ocami. Najprv ho postriekali nejakym pripravkom (zial nevem akym) a potom ho normalne oplachli vodou. Troska sme to nehali odstat nech voda od vsadial vytecie a potom susenie nastartovanim. Pytal som sa, ci to nemoze motoru uskodit. Odpoved znela nie, len sa to nesmie vysokym tlakom oplachovat. HDi a TDI toto uplne bezne znesie benzinove motory taketo umyvanie nerady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.