Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Někdo ochotný z Dolní Studénky, Šumperk ???

Recommended Posts

Odesláno

Našel by se někdo ochotný z blízkého okolí Dolní Studénky, Šumperk kdo by vyzvednul zboží z Internetové aukce?

Jde mi především o to, že nebudu mít v následujících dnech cestu kolem a nerad bych to kvůli tomu zrušil.

Uvítal bych i nějaké přiblížení ( jezdím Ostrava, Brno, Praha, ČB, Most... ), ale to už si vymejšlím asi moc :papa

Odesláno

Co to obnáší?

Navštívit dotyčného, když je doma, pak to zabalit, jít na poštu a zaslat ti to?

Než zorganizujeme předávání přes tři ruce (zajížďky-kilometry, tel. domlouvání schůzek, ztráty času), tak je nejjednodušší poslat ti to.

Nejsem nadšený jedině z případné reklamace, kdybys nebyl spokojen.

Odesláno

Pánové jedná se o věci z této aukce: http://aukro.cz/sedacky-peugeot-407-sw-i2213760657.html což není až takové legrace. Já si nejsem jistý, že pojedu příští týden služebku tím směrem a proto by mi pomohlo zboží na cca týden uskladnit u někoho spolehlivého.

Reklamaci není třeba řešit - s ohledem na cenu a vzdálenost by to postrádalo význam.

[upravil dne 22/3/12 19:14 od koblih69]

Odesláno

No vida jak je svět malej, ano je toho trochu víc :D já myslím, že to zvládnu a nebudu muset nikoho otravovat. Jen jsem chtěl mit v rezervě řešení kdybych já nemohl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...