Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

7923720.jpg

při demontáži toho táhla to šlo na levé straně lehce, na pravé špatně... při montáži šla pravá dobře a levá vůbec, kua...

další problém mám v zadu, když vytáhnu to táhlo, tak nejde ten rámeček vytahnout nahoru, rval sem to silou, ale asi sem slaboch...

• O 2 týdny později...
Odesláno

táákže, moc mi to s těma šmejdama zamykacíma nejde, vytáhl jsem všechny 4 ty táhla, zpátky šlo dat jen jedno, ostatní se nezacvaknou...

navíc jsem na jednom ulomil ten zoubek, na kterym to drží...

a ještě k tomu mi nejdou vzadu vytáhnout ty rámečky, nevím, jestli jsou tam nalepeny nebo jsou nějak zasunuty pod madlo...

nevím, trošku mě to sere, snad vysvitne slunko a bude líp...

Odesláno

Chce to, když to dáváš zpátky tak trošku poposunout ten bazmekt uvnitř trošku dolů. Našoupnout na tu tyčku a pak docvknout. Dlouho jsem si s tím hrál,než jsem na to přišel abych ho měl ve správný výšce (vždycky jsem ho měl třeba moc uvnitř nebo venku) a takhle mi to šlo krásně,ale neumím to moc popsat.

Odesláno

tak, dneska bylo auto na technické, a klaplo to, takže další dva roky mám na čem trajdat... a je tam cca 8 lehkých závad, ale nic velkyho ;)

Odesláno

ked pozeram ako je to striekane, tak ta nemusi trapit izolepa, dole by to islo aj keby trafis za jazdy vacsiu muchu... ked chces aby to aspon nieco vydrzalo, treba to najprv zbrusit do hladka, dokonale odmastit, potom streknut 2-3 vrstvy primeru a az na to striekat farbu. Nakoniec bezfarebny akrylovy lak a potom nechat aj 2-3 dni tvrdnut... ako od lakyrnika to nebude, ale neosupe sa to pri prvom kontakte

Odesláno

je to moje první zkušenost se stříkáním, takže to není žádná sláva... na pravé straně to zatím vpohodě drží, kdyby na to ten blb nechytal, tak sem mohl mít kdoví jak dlouho klid... někdo mi psal, že stačí vrstva či dvě \"základu na plasty\" a pak na to teprve 2-3 vrstvy barvy...

Odesláno

zrcátko už mám opraveny, ale bohužel to tam jde z blízky trošku vidět... až to zase popraská, dám na vaše rady a vezmu to nejdřív základem a nakonec lakem, díky moc ;)

Odesláno

pááni, pěkný, máš někde detailnější fotky?

v hlavě mám druhou verzi a ta už bude nenápadnější, z nárazníku budou koukat jen led diody, ktery budu schopen během pár minut demontovat...

Odesláno

ahoj, mam, lenze musim ich pohladat, ono je lepsie ich schovat, ako ich vzdy demontovat. A ja som si dal do hmloviek aj signalizaciu alarmu, aj v dverach pri okne,

[upravil dne 26/4/12 15:53 od Ricardo9999]

post-29599-14109623714643_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...