Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

môže byť takto šiška na vzducháči?---zmažte to nikomu to aj tak nepomôže

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkých čo si to pozrú a prípadne poradia:myslim

vymenil som si to a neviem či správne,nezaznamenal som žiadnu zmenu možno to nemám v poriadku ale je to len na ozdobu?

prikladám foto

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/394244_341777462541323_100001272173585_1014587_490069124_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/314290_341777442541325_100001272173585_1014586_1599906960_n.jpg

peugeot 307 1.6 16v 2006

54000km

a ten zadrbkany motor si nevšímajte:papa

pýtam sa preto že to bolo na inom aute a ten zvuk bol parádny

bola to fabia 1.4 16v 74kw

dakujem dopredu

[upravil dne 20/3/12 16:29 od salino33]

Odesláno

mám ešte koleno asi 25cm a taky gumeny spoj+sk pásky

tak mám to zahnúť smerom dole?ale o čo to uchytiť?

a nevieš prečo to na tej fabke malo zvuk sportovejší:myslim

a viem že tam nič nemá menené lebo je to synovcové,to auto poznám

je možné že on to tahal dlhšie ako ja a to robilo lepší vcuc

ked pridávam plyn podlaha nezdá sa mi že niak moc nasáva?

díky

Odesláno

jen co prijde trochu teplo, uvidis, jak to pojede, no teda spis nepojede, motor bude bucet jako krava v poslednim tazeni a stejnej bude i vykon, kdyz bavlnu, tak vlozku do origo filtr boxu, tohle je k prdu, nikdy se to neda (v tehle konfiguraci, jak je na fotce) odstinit natolik, aby to salo studenej vzduch, kterej motor potrebuje, vysledek? vyhozene prachy

Odesláno
jen co prijde trochu teplo, uvidis, jak to pojede, no teda spis nepojede, motor bude bucet jako krava v poslednim tazeni a stejnej bude i vykon, kdyz bavlnu, tak vlozku do origo filtr boxu, tohle je k prdu, nikdy se to neda (v tehle konfiguraci, jak je na fotce) odstinit natolik, aby to salo studenej vzduch, kterej motor potrebuje, vysledek? vyhozene prachy

naštastie to mám zadarmo

tak preč s tým?

Odesláno

tak kdyz to mas zadara, tak to prodej a budou prachy ;)

ono ted to jeste jde, ale v lete to fakt nepojede, mel jsem to podobne u 406, mel jsem i privod vzduchu hlinikovou trubkou 80mm z pod auta a stejne, kdyz bylo 20-25 stupnu tak bylo znat ten ubytek vykonu

Odesláno

ako je to možné v zime to tam nemože byť v lete to nemá účinok ba ešte horší?

tak to vymením naspäť.

a ten športový filter originál do boxu,aký účinok alebo zmena pribudne

aj tak ho musím vymeniť

dik

Odesláno

Z poznámek udělám malý souhrn:

1) máš-li filtr i v Aiboxu ( ta černá pixle do který ten vzduch vede ) tak to postrádá logiku.

2) pokud to není tepelně odstíněné tak to za tepla poměrně dost ubírá výkon.

3) aby to dobře fungovalo hoď ten nesmysl do popelnice, dej do Airboxu správný fitr a přiveď k němu vzduch tak jak má být origo. Pokud původní hadisi nemáš tak nějakým husím krkem někde mimo tepla a vlhka, nebo sežeň jinou z vrakoviště.

4) jeslti nedej bože chceš nějakou takovou kravinu provozovat kup si KN ( Green ) vložku do původního AirBoxu.

[upravil dne 19/3/12 19:15 od koblih69]

Odesláno
Z poznámek udělám malý souhrn:

1) máš-li filtr i v Aiboxu ( ta černá pixle do který ten vzduch vede ) tak to postrádá logiku.

2) pokud to není tepelně odstíněné tak to za tepla poměrně dost ubírá výkon.

3) aby to dobře fungovalo hoď ten nesmysl do popelnice, dej do Airboxu správný fitr a přiveď k němu vzduch tak jak má být origo. Pokud původní hadisi nemáš tak nějakým husím krkem někde mimo tepla a vlhka, nebo sežeň jinou z vrakoviště.

4) jeslti nedej bože chceš nějakou takovou kravinu provozovat kup si KN ( Green ) vložku do původního AirBoxu.

[upravil dne 19/3/12 19:15 od koblih69]

mám všetko k tomu tak to hodím nazad a objednam origo šport filter

aj tak som dal vymeniť všetko v servise len zrovna nemali môj typ vzduchoveho filtra

díky

Odesláno

si velice vtipný ale neviem o čo ti ide

filter musím vymeniť tak či tak

a na charitu si pošli peniaze ty za to auto ktoré predáš čo si si na neho šetril 20rokov

dobre

a nerýp

Odesláno

Pokud sis nevšiml, tak jsi dostal ode mě dost rad na to aby sis vynechal podobné komentáře. Poznámka o charitě byla míněna naprosto vážně a to proto, že podobné úpravy vedou přesně k tomu jak jsi ukázal na foto. Snaha o zvýšení výkonu vede k jeho snížení... Instantní koníci v podobě nákupu rádoby sportovního filtru se nekonají. Nejlepší co můžeš pro motor uděat je použít originální typ vzduchového filtru od kvalitního výrobce a ušetřené peníze využít jinak. Jeslti tohle považuješ za rejpání pak nemám co dodat :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...