Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejde klima

Recommended Posts

Odesláno

Ja jsem si nedavno nechal nove napustit klimu a chladila, ale obcas jsem slysel od predniho skla syceni a po nejake dobe zase prestala chladit, ani sahara se nerozjede. Typnul bych to na unik chladiva pres ventilek, co myslite? Sice se kontrolovaly po naplneni a neuchazely, ale asi se neco pokazilo :(

Odesláno

Pokud tam byla tak je to vidět na 1. pohled i bez lampy... teda je-li to na viditelném místě. Konkrétně ventilek by byl zablitej zdatně a nebo by to bylo vidět na \"dece\" kapoty. Já myslím, že ten zvuk u skla nebyl únik, ale prošté \"šustění\" prázdné klimačky a problém bude na jiném místě.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

tak pred rokom som daval opravnu sadu klapiek tych zosilenych a teraz zase

vodicova strana kuri stale na plno a spolujazdcova reaguje na zmenu teploty

mohlo sa stat ze ta zosilena klapka praskla alebo len nejde volaky motorcek

da sa to zistit bez demontaze palubky nechcem to davat dole v servise je to palba jak

hrom .dakujem.

Odesláno

skús demontovať servomotorky a odkúšať ich, prípadne pozri do otvoru po serve, či tak uvidíš os klapky, ak áno, skús s ňou pohýbať, ak je zlomená, spadne ti dnu a môžeš sa pustiť do demontáže palubky...;)

inak, výmena klapiek v origo servise cca 220e, čo nieje až také hrozné keď si predstavíš, aká je robota:nevim:blicismajlik

Odesláno

kedze tu bol aj clovek s facelift modelom, kde uz mali byt zosilnene klapky, a menili mu ich, vylucene to neni. skor by som to teraz videl na tom serve, cakal by som ze vydrzia viac ako rok-dva tie klapky:-)

sprav ako ti podaril cvrlo a budes vediet co dalej

Odesláno

takze nieco je vylomene na obale a musi sa to menit cele servomotorky a klapky su dobre

cena okolo 1200e aj s robotou v peugeot TT

uz nemam nervy to zhanat po internete aj tak to nikde nemaju nahrada neexistuje tak

kupujem nove na buduci tyzden to dam robit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...