Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejde klima

Recommended Posts

Odesláno

ahoj mam taky problem nefunguje mi klima bol som v servise klima je ok ale nefunguje ked nastartujem tak sa mi klima spusti aj sahara ale len na chvilu a potom sa vypne a uz to nechladi neviete mi poradit?

Odesláno
ahoj mam taky problem nefunguje mi klima bol som v servise klima je ok ale nefunguje ked nastartujem tak sa mi klima spusti aj sahara ale len na chvilu a potom sa vypne a uz to nechladi neviete mi poradit?
Jukni sem možná je to tu najdeš svůj problém http://translate.google.cz/translate?sl=es&tl=cs&js=n&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.club407.org%2FFORO%2Ftabid%2F74%2Fforumid%2F12%2Fthreadid%2F6704%2Fscope%2Fposts%2Flanguage%2Fes-ES%2FDefault.aspx
  • O 2 týdny později...
Odesláno

tak dneska som zistil na dia. trvala zavada snimaca tlaku klimatizacie alebo skrat na kostre neviete mi povedat kde sa nachadza ten snimac tlaku lebo klima chvilu ide a potom sa vypne.

Odesláno

mam dvouzonovku, a v zime mi od spolujezdce foukal chladnejsi vzduch a ted v lete fouka zase teplejsi vzduch, u řidiče to fouká, přesně jak to nastavím, ale u spolujezdce ne... Čím by to mohlo být??? Myslíte, že určitě klapka??

Odesláno

@Koubis88: Mně se to chová podobně. Pravá strana normálně topí, na změnu teploty reaguje, ale když má chladit, chladí málo. Nejde odtud tak chladný vzduch jako z levé strany. Jako kdyby se ta klapka nepřeklápěla úplně... :myslim A občas se to chová i docela zvláštně. Například dnes ráno jsem jel do práce a měl jsem nastaveno 20°. Z obou stran šel stejně teplý vzduch. Potom jsem to zvýšil na 21° a bylo cítit, že teplota vzduchu z výdechů nepatrně stoupla. Jenže po chvíli začal na levé straně foukat chladnější vzduch, než na pravé. Tam zůstala teplota stejná. Pomůže, když na chvilku zvýším teplotu a zase ji vrátím zpátky a zase se to srovná, ale je to zvláštní. Skoro mi přijde, jako kdyby nebyl problém mechanický, ale spíš zlobila regulace...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Naudar. Tak dnes som konecne zistil, ze mi nejde klima :fnuk. Teraz malo jazdim autom a ked, tak iba so stiahnutymi oknami. Fuka mi v pohode ale len teply vzduch, resp. vonkajsia teplota. Ak nastavim vyssiu teplotu tak to fuka podla nej. Menili mi motor tak sa chcem opytat, ci to nejako nemohli nenapojit alebo vypustit. A kde su tie trubky? Ci su chladne ci nie. Dakujem

Odesláno

trubky končí ventilama na straně spolujezdce za motorem pokud to chladí tak je minimálně jedna studená(jsou hliníkové jsou poznat i vidět dobře). vedou dopředu do kompresoru a kondenzátoru, který je před chladičem motoru a pokud si měnil motor tak to asi nejspíš někdo vypustil.:super

[upravil dne 28/6/12 20:03 od bart.lbc]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...