alternativ Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Ja jsem si nedavno nechal nove napustit klimu a chladila, ale obcas jsem slysel od predniho skla syceni a po nejake dobe zase prestala chladit, ani sahara se nerozjede. Typnul bych to na unik chladiva pres ventilek, co myslite? Sice se kontrolovaly po naplneni a neuchazely, ale asi se neco pokazilo Citovat
alternativ Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Jo, byla tam, ale nemam UV lampu, tak budu muset zajet za mechanikem, az se vrati k dovolene a neco s tim udelat. Citovat
koblih69 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Pokud tam byla tak je to vidět na 1. pohled i bez lampy... teda je-li to na viditelném místě. Konkrétně ventilek by byl zablitej zdatně a nebo by to bylo vidět na \"dece\" kapoty. Já myslím, že ten zvuk u skla nebyl únik, ale prošté \"šustění\" prázdné klimačky a problém bude na jiném místě. Citovat
Koubis88 Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Ta opravná sada klimy obsahuje dvě klapky??? Citovat
merlin99 Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 To neni opravna sada klimy..... ale ventilacie! A obsahovala 2 klapky. Citovat
dudo2 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 tak pred rokom som daval opravnu sadu klapiek tych zosilenych a teraz zase vodicova strana kuri stale na plno a spolujazdcova reaguje na zmenu teploty mohlo sa stat ze ta zosilena klapka praskla alebo len nejde volaky motorcek da sa to zistit bez demontaze palubky nechcem to davat dole v servise je to palba jak hrom .dakujem. Citovat
cvrlo Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 skús demontovať servomotorky a odkúšať ich, prípadne pozri do otvoru po serve, či tak uvidíš os klapky, ak áno, skús s ňou pohýbať, ak je zlomená, spadne ti dnu a môžeš sa pustiť do demontáže palubky... inak, výmena klapiek v origo servise cca 220e, čo nieje až také hrozné keď si predstavíš, aká je robota:nevim:blicismajlik Citovat
dudo2 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 no to neni tak strasne ale tvrdili ze moze byt zodraty aj ten obal kam zapadaju tie klapky a to stoji 1240e a to je dost Citovat
merlin99 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 kedze tu bol aj clovek s facelift modelom, kde uz mali byt zosilnene klapky, a menili mu ich, vylucene to neni. skor by som to teraz videl na tom serve, cakal by som ze vydrzia viac ako rok-dva tie klapky:-) sprav ako ti podaril cvrlo a budes vediet co dalej Citovat
cvrlo Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 pochybujem, že tie puzdrá môžu byť zodraté, nevidím dôvod, nieje to až tak namáhané miesto... Citovat
dudo2 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 takze nieco je vylomene na obale a musi sa to menit cele servomotorky a klapky su dobre cena okolo 1200e aj s robotou v peugeot TT uz nemam nervy to zhanat po internete aj tak to nikde nemaju nahrada neexistuje tak kupujem nove na buduci tyzden to dam robit Citovat
koblih69 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Měl jsem to rozdělané, myslím, že je to kravina... Citovat
dudo2 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 mal z boku toho obalu je kus odlomene Citovat
koblih69 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Těleso topení se prodávalo půl roku na Aukru nakonec asi za 2500,- i s větrákem a myslím, že se neprodalo... pokud je tam něco prasklé dá se to jistě svařit. Citovat
dudo2 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 uz to raz bolo robene ale nevydrzalo to asi je tam velky odpor Citovat
dudo2 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 dost mozne ale som druhy majitel a neviem co s tym autom robil prvy ale inak sluzi dobre len teraz ma zabije ta cena opravy Citovat
Judes Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 dudo tu je komplet na predaj za 190€. http://www.autobazar.eu/sk/peugeot-407-p407-citroen-c5-kurenie-id1780173.html Citovat
dudo2 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 to som pozeral ale to je tam uz dlho tak nevim neviem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.