Marcel00 Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 smarja... toto mi nerobte... v sobotu pracujem... v aute som nasiel v jednom rohu taku nahusto pavucinu... sa tam chcel ****** zakuklit... no nic... raid na noc to isti... ked sa tam vyseje s tym vajickami tak ma porazi... Citovat
Edison Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Pavou... a kukla.. Hmmmm.... :-DDD No... je jaro... doba množení... ;-) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 tý vooeee, a tech tam bude.... No Marceli, já bych s tím ale začal něco dělat bejt tebou... :roker Citovat
Edison Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Počkej... teď studuje, kolik a za jak dlouho se vylíhnou... tedy kolik má času... :-D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Já myslím, že se šel konečně voběsit :D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 ved to ved to ... idem kuknut do auta, ci ho neuvidim sa promenadovat niekde po tapaciroch... Citovat
punkac Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 jaký máš tapecy? Nezapomeň na mimikry :D:D:D Až toho chudáka chytíš nebo on tebe nezapoměň si zapjet společnost přátel songu ááá... ááá... ááá... ááá... stavět mrtvým hrob Zofar / z Naamat / vo tom / řek: zlatej písek, zlatý kamení krtiny a smaragdovej prach kost i kůže, lejno, vítr, mrak to všechno je mámení protože: jednostejně v prachu lehnou a červi (PAVOUCI) se rozlezou Bič Boží! Bič Boží! Bič Boží! je vyžene! Bič Boží! Bič Boží! Bič Boží! je vyžene! ááá... ááá... ááá... ááá... stavět mrtvým hrob Zofar / z Naamat / vo tom / řek: veselí se k tónu muziky při bubnu a harfě bez kliky mám je v břichu, v břichu červíky pak to zvracím s knedlíky protože co s nima? jednostejně v prachu lehnou a červi se rozlezou Bič Boží! Bič Boží! Bič Boží! je vyžene! Bič Boží! Bič Boží! Bič Boží! je vyžene! ááá... ááá... ááá... ááá... stavět mrtvým hrob Zofar / z Naamat / vo tom / řek: mordujte se, pravím, prostě já a ty do propasti padnem nahatý smrt je blejskavá jak acháty slitujte se všichni nad katy protože: jednostejně v prachu lehnou a červi (PAVOUCI) se rozlezou Bič Boží! Bič Boží! Bič Boží! je vyžene! Bič Boží! Bič Boží! Bič Boží! je vyžene! ááá... ááá... ááá... ááá... stavět mrtvým hrob Zofar / z Naamat / vo tom / řek: choulili se v teple knížata ve svým hnízdě umřem, poupata vylom zuby, vrhni mláďata jo, s tebou chci, děvko střapatá protože: jednostejně v prachu lehnem a červi (PAVOUCI) nás roznesou Bič Boží! Bič Boží! Bič Boží! nás vynese! Bič Boží! Bič Boží! Bič Boží! nás vynese! ááá... ááá... ááá... ááá... stavět mrtvým hrob Zofar / z Naamat / vo tom / řek: a koráby se potápějí země puká, skály se chvějí svatosvatý výkřik ze věží konec světa, jo sem v opojení a to vono je, protože: jednostejně v prachu lehnem a červi (PAVOUCI) nás roznesou Bič Boží! Ááá... Bič Boží! Ááá... Bič Boží! ááá... nás vynese! Bič Boží! néé... Bič Boží! ááá... Bič Boží! néé-ééé... nás vynese! Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 já vám říkám, nehulte to už! Citovat
Marcel00 Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 tak ja sa ozvem az nieco bude nove... zatial to tu nechavam na volny pokec ohladne temy ako chytit pavuka v aute http://www.cleanertoday.com/Spider-traps-s/86.htm [upravil dne 20/3/12 14:03 od Marcel00] Citovat
gronholmm Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 a pavouček taky Zaplaťpánbůh za to. Takhle výtečný vlákno tu dlouho nebylo Citovat
Marcel00 Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 no... nalepovacie pasky kupene, ide sa na lov... ortiel na pavukom vyneseny... bude samoprilepeny o lepiacu pascu... Citovat
Marcel00 Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 no dufam ze bude tak inteligenty ako tito fesaci... Citovat
Roman Bazi Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Tož to jsem zvědav, jak bude ten noháč velký. Minimaxa -- Agátka je krásná. Toho potkana opravdu zakousla? A sežrala Citovat
chuck11 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 ty krávo to je zase vlákno zralé do cirkusu:aut Citovat
Edison Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Dobré ráno vespolek... Tak co babouk?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.