Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 uaaaaaaaaaaaaaau, tak pani to ma podrzte... pavuk zatial mlci, caka na \"nocni hlidani\" ale az po polnoci kluci tie obrazky su super no poometal som zo strechy vsetky pavuciny a uvidim co bude rano... uz teraz sa tesim :D:D:D:D:D:D:D Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Marcel jsme žhaví na každé nové informace o tvém zviřátku, nenechávej nás tak dlouho čekat :D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 jj, uz idem spat, aj pavuk uz isiel... celu noc boli v kufri stare kanalizacne rury z liatiny tie mu vonali, teraz je v kufri asi 7ks akumulatorov, rozmyslam ich dat na nabijacku... trocha odpareneho vodika by mozno pomohlo ale diky kluci, tohle fakt pobavilo :super bru noc zajtra podam info Citovat
jirka307 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 http://img5.ceskatelevize.cz/program/porady/10268661263/foto09/02.jpg máš hodně zvířecích kamarádů a s pavoukem si neporadíš:papa Citovat
309GT Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 309GT: No.. tos mu moc neporadil.. Koukej taky něčím přispět...!!! Už toho tady je dost :D:D:D Citovat
Mildík Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Pavouk, slabota, mám v autě holuba, jedu vám takhle z práce a najednou mi vypadl do klína, tak jsem ho zděšenej odklepnul, ale, někam zapadl, sakra co teď s tim? :roker Citovat
Mildík Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 To jsem zkoušel, ale, bylo mi z toho nějak šoufl, a, stále kvoká, stále kvoká :roker Citovat
Marcel00 Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 no... takze noc otrasna, kedze parkujem vo dvore tak o 3:40 AM ma mlada rano budi nech idem vypnut ten alarm, lebo to hulakalo uz 4ty krat. Tak som rozospaty isdiel na dvor odomkol auto otvoril dvere, zavrel nazad, nechal ho odblokovane a siel som nazad do postele. 3:47 som uz zaspaval... Ma mrdne z toho maleho zmrda... chodil po palubovke, po pravych dverach a mam pocit ze sa usidlil niekde vzadu, lebo na tych malych okienkach bolo natahane pavucie vlakno najviac. Ked toho zmrda chytim tak ma po chlebe, ale uprimne? On si uz zasluzi uctu a prezit, lebo jeho aktualna popularita si nazasluzi tvrdy koniec, takze ho vyhodim z auta a nech bezi kade lahsie... A na jeho tv tvrdy koniec by uz bolo moc vela svedkov :D:D Citovat
Roman Bazi Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Tož super vlákno. Napadá mě snad jediný způsob, který bych použil já, kdybych měl v autě pavouka. Otevřít přední okna, otevřít kufr a do něj dát dva pořádné ventilátory, které budou foukat směrem dovnitř. Pavouci nemají rádi průvan. Jedna noc takhle, a věřím, že by byl venku. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 já bych ho zkusil vypálit benzínem Citovat
punkac Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 koks je výhřevnější teď jsem to vlákno ukázal v prácu chlapům a řežou se ještě teď a Marcela chtějí poznat osobně :D:D:D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 rad spoznam nove tvare... ak sa mi podari, pavuka odfotim Citovat
negrbob Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Co takhle ho hnat pred soud za neopravnene uzivani cizi veci. Pripadne se spolu domluvte na vecnem bremeni a at se ti podili na uzivani vozu kdyz se s tebou vozi. Treba za tri mouchy mesicne. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Přijeď na kafe, já ti ukážu naši Agátu, ať víš, jak vypadá opravdu velkej pavouk Citovat
Marcel00 Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 ma 4 nohy? s pavukom urobim dohodu o vine a treste... dostane slobodu, ale za to musi informovat na 5km v okoli ze nikto do auta nemoze... muchy do auta uz nelezu... tie uz dostali padaka, alebo to bude asi tym ze som to maso pod sedadlom vozil 4 dni :blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.