oddie Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Já jsem to psal spíš jako vtip, pokud to chcete realizovat, jsem pro nastavit tam tak hodinu, už i to je víc než moc. Když už se to tu povolilo, což osobně moc nechápu. Citovat
Medvěd Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Oddie - já právě taky ne. Kurt - no, vzhledem k tomu, žes psal o vzniku sekce k 23. 2. a skutečnosti, že jsem si jí všiml až dnes (když jsem tu přítomen takřka denně) o něčem vypovídá. Myslím si, že určitě nejsem sám, kdo si sekce Cirkus doteď nevšiml. Každopádně si myslím, že k zákazu podobných debat byl jistě důvod, ale k obnovení vláken, kde se budou lidi zbytečně čertit a dštít na sebe pro své názory síru, rozumný důvod najít neumím. Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 i v Cirkusu platí pravidla, zas bych to tak tragicky neviděl Citovat
punkac Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 mě moc nebaví ani cirkus ani postování zpráv z Novinky.cz viz zábava Haryka. Jsem tu furt, o sekci jsem věděl, ale přímo určený vlákno na flame se mi nelíbí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.