Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat,jestli je normalni ze mi ventilator topeni zacne foukat az naskoci motor.Mel jsem zato ze by mel foukat uz pri rozsvicenich kontrolkach. poradi nekdo?

Odesláno

dnes jsem si vzal do parady to topeni ,a zjistil jsem ,ze je v haji spinaci rele na topeni a nekde se stratil k nemu ovladaci proud.Tak mi kolega v praci nasel jine plus od spinaci skrinky a ono to ted maka jak ma.Takze ventilator topeni jde jak ma a to uz pri sviticich kontrolkach.Tak ze komu to tak nejde ,tak to ma rozbity

Odesláno
dnes jsem si vzal do parady to topeni ,a zjistil jsem ,ze je v haji spinaci rele na topeni a nekde se stratil k nemu ovladaci proud.Tak mi kolega v praci nasel jine plus od spinaci skrinky a ono to ted maka jak ma.Takze ventilator topeni jde jak ma a to uz pri sviticich kontrolkach.Tak ze komu to tak nejde ,tak to ma rozbity

Za mě správně je až po nastartování motoru-měl jsem dvě tyto auta a ani u jednoho to nešlo jen s kontrolkami.

Odesláno

No to je uplne najjednoduchsie. Ked sa strati prud tak natiahnem novy.:D:D Tiez som to riesil bol prehriaty konektor . Treba trochu pospekulovat a hladat kde sa stratil. Samozrejme ze ventilator ma ist az po nastartovani.:papa

Odesláno

No kdyz jsem to koupil tak mi to slo uz pri kontrolkach.To ze to jde az po nastartovani je az u modelu 2000 vys.Maji to nato zvlast ridici jednotku .Neco jako ma renault Bsi . A to fakt nekecam.Soused ma Fiata a taky mu to jde pri konrtolkach.Je to pry vada v el instalaci ,ze to odchazi.Tak ted nevim kdo ma pravdu.Ale je mi to fuk .Hlavne ze to jde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...