maikl78 Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Chci se zeptat,jestli je normalni ze mi ventilator topeni zacne foukat az naskoci motor.Mel jsem zato ze by mel foukat uz pri rozsvicenich kontrolkach. poradi nekdo? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 U 807ičky a bratříčků jde ventilátor taky až po nastartování, takže to asi budeš mít dobře. Citovat
strycek2 Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 súhlas, ventilator sa toci az po nastartovani Citovat
maikl78 Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 dnes jsem si vzal do parady to topeni ,a zjistil jsem ,ze je v haji spinaci rele na topeni a nekde se stratil k nemu ovladaci proud.Tak mi kolega v praci nasel jine plus od spinaci skrinky a ono to ted maka jak ma.Takze ventilator topeni jde jak ma a to uz pri sviticich kontrolkach.Tak ze komu to tak nejde ,tak to ma rozbity Citovat
kléma Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 dnes jsem si vzal do parady to topeni ,a zjistil jsem ,ze je v haji spinaci rele na topeni a nekde se stratil k nemu ovladaci proud.Tak mi kolega v praci nasel jine plus od spinaci skrinky a ono to ted maka jak ma.Takze ventilator topeni jde jak ma a to uz pri sviticich kontrolkach.Tak ze komu to tak nejde ,tak to ma rozbity Za mě správně je až po nastartování motoru-měl jsem dvě tyto auta a ani u jednoho to nešlo jen s kontrolkami. Citovat
Cviklík Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Jasně že je to dobré když to spíná až po nastartování.To by to jinak asi měli všichni špatné Citovat
dusan2 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 No to je uplne najjednoduchsie. Ked sa strati prud tak natiahnem novy.:D Tiez som to riesil bol prehriaty konektor . Treba trochu pospekulovat a hladat kde sa stratil. Samozrejme ze ventilator ma ist az po nastartovani. Citovat
maikl78 Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 No kdyz jsem to koupil tak mi to slo uz pri kontrolkach.To ze to jde az po nastartovani je az u modelu 2000 vys.Maji to nato zvlast ridici jednotku .Neco jako ma renault Bsi . A to fakt nekecam.Soused ma Fiata a taky mu to jde pri konrtolkach.Je to pry vada v el instalaci ,ze to odchazi.Tak ted nevim kdo ma pravdu.Ale je mi to fuk .Hlavne ze to jde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.