Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám to sice kousek, ale jsem na tom stejně jako gronholmm nemám takové zkušenosti, abych ti řekl, že to auto je v super stavu, navíc ani trochu neznám škodovky :(

Třeba se ozve někdo zkušenější ;)

Odesláno

chlapi ja to taky neznám,ale pár věci vědět budete ne?Odstín poznáte,čísla na všech oknech stejné,dvere at sedí a všechny mezery,automat at neškube,nikde nic nemlátí apod. jen omrknout nechci nějaké extra hodnocení.

Odesláno
chlapi ja to taky neznám,ale pár věci vědět budete ne?Odstín poznáte,čísla na všech oknech stejné,dvere at sedí a všechny mezery,automat at neškube,nikde nic nemlátí apod. jen omrknout nechci nějaké extra hodnocení.

Okna stejná nebudou když jedním si šli pro rádio :D

Odesláno

mohli jít přes zámek

Odesláno

mohli jít přes zámek

Nemohl když jsem tu koukla na prohlídku MT kde bylo okno všude vevnitř :D

Odesláno

mohli jít přes zámek

Nemohl když jsem tu koukla na prohlídku MT kde bylo okno všude vevnitř :D

tak to potom jo.Ale bylo by jiné jen jedno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...