brslen Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 Určitě by jsi to zvládnul.Fakt to nechceš zkusit? Citovat
gronholmm Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Tohle si na triko nevezmu, to si fakt spíš dohodni někoho kdo dělá třeba automechanika, nebo ví Citovat
Pechy Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Mám to sice kousek, ale jsem na tom stejně jako gronholmm nemám takové zkušenosti, abych ti řekl, že to auto je v super stavu, navíc ani trochu neznám škodovky Třeba se ozve někdo zkušenější Citovat
gronholmm Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Hlavně je mi jasný jak na mě budou koukat když se tam dopravím Fialkou Citovat
brslen Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 chlapi ja to taky neznám,ale pár věci vědět budete ne?Odstín poznáte,čísla na všech oknech stejné,dvere at sedí a všechny mezery,automat at neškube,nikde nic nemlátí apod. jen omrknout nechci nějaké extra hodnocení. Citovat
brslen Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 Hlavně je mi jasný jak na mě budou koukat když se tam dopravím Fialkou i kdyby si tam přijel velorexem tak jim to může být jedno Citovat
gronholmm Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 chlapi ja to taky neznám,ale pár věci vědět budete ne?Odstín poznáte,čísla na všech oknech stejné,dvere at sedí a všechny mezery,automat at neškube,nikde nic nemlátí apod. jen omrknout nechci nějaké extra hodnocení. Okna stejná nebudou když jedním si šli pro rádio Citovat
Laďa Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Inzerát už se nezobrazuje, takže asi někdo koupil? Citovat
brslen Odesláno 16. březen 2012 Autor Odesláno 16. březen 2012 Tak to je v dupě,asi ho fakt prodali,Kdo zaváha nežere. Citovat
brslen Odesláno 16. březen 2012 Autor Odesláno 16. březen 2012 chlapi ja to taky neznám,ale pár věci vědět budete ne?Odstín poznáte,čísla na všech oknech stejné,dvere at sedí a všechny mezery,automat at neškube,nikde nic nemlátí apod. jen omrknout nechci nějaké extra hodnocení. Okna stejná nebudou když jedním si šli pro rádio mohli jít přes zámek Citovat
jbily Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 nějak jsem specifikaci toho původního Superb nestihnul, ale tento je velmi pěkný, z Ostravy. Citovat
brslen Odesláno 16. březen 2012 Autor Odesláno 16. březen 2012 kdyby někdo věděl nějakém tak sem s nim,nejlépe 1.9 tdi v automatu:) Citovat
gronholmm Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 chlapi ja to taky neznám,ale pár věci vědět budete ne?Odstín poznáte,čísla na všech oknech stejné,dvere at sedí a všechny mezery,automat at neškube,nikde nic nemlátí apod. jen omrknout nechci nějaké extra hodnocení. Okna stejná nebudou když jedním si šli pro rádio mohli jít přes zámek Nemohl když jsem tu koukla na prohlídku MT kde bylo okno všude vevnitř Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 kdyby někdo věděl nějakém tak sem s nim,nejlépe 1.9 tdi v automatu:) http://www.domansky.cz/prodej-vozu_ojete-a-predvadeci-vozy?car=29670512-skoda-superb-1-9-tdi Citovat
brslen Odesláno 17. březen 2012 Autor Odesláno 17. březen 2012 chlapi ja to taky neznám,ale pár věci vědět budete ne?Odstín poznáte,čísla na všech oknech stejné,dvere at sedí a všechny mezery,automat at neškube,nikde nic nemlátí apod. jen omrknout nechci nějaké extra hodnocení. Okna stejná nebudou když jedním si šli pro rádio mohli jít přes zámek Nemohl když jsem tu koukla na prohlídku MT kde bylo okno všude vevnitř tak to potom jo.Ale bylo by jiné jen jedno Citovat
brslen Odesláno 17. březen 2012 Autor Odesláno 17. březen 2012 kdyby někdo věděl nějakém tak sem s nim,nejlépe 1.9 tdi v automatu:) http://www.domansky.cz/prodej-vozu_ojete-a-predvadeci-vozy?car=29670512-skoda-superb-1-9-tdi stříbrnou zrovna nemusím,ale tip to špatný není-díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.