Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem konečně dnes nasadil nová kola. Po menších problémech s ET se to nakonec povedlo. Jsou sice kopená ve slevě, jak by jistě podotkl člen Milda, ale mě se i přes to na autě líbí. Hned zítra udělám pár fotek, Dnes už byla na focení tma.:cool:

Odesláno

No, když někdo nabídne dobrou cenu, tak jo. Zatím jen sonduju, jestli by o to byl zájem. Opravdu vážně to začnu prodávat po sezoně. Chvíli se svezu.

Mimochodem NEVIBRUJU! :D

Odesláno

Kola sou fajn - to rozhodně, ale ruku na srdce - kde jinde najít takový idilický prostředí na focení než na zupataynym fleku f Práglu co Destiny? :-)

Jen pro příště.... Ještě o malink víc z podhledu a počkat tak 25-30 minutek na teplejší světlo a vyhraje to fotku roku v kategorii \"moje první fotka průseru\" :-)

Odesláno

No ja se klidne priznam, ze ten flek je ode me, ale videl si sam, jaxe k tomu postavil servis - nedotahli vypouštak - vypustili zbyly tři litránky a dolili celej novej - poprve v zivote sem menil olej 2x za dva dny....

A kolik lidi ¨si myslis, ze si tam dalo na držku? :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

no jestli to myslis vazne jako ze jo,tak te lituju, stejne by me zajimalo, jestli to treba nemuze byt spis gumama nez kolama, kdyby to aspon bylo pri jine rychlosti:mad:co s tim hodlas delat ?:(

Odesláno

Destiny - prosimtě - kde jsi je koupil ve slevě. Mám stejný a včera se mi podařilo jeden zlikvidovat - takže kdyby to nešlo opravit, tak bych holt musel koupit nový...

Odesláno

Kopil jsem je od jednoho člověka a neproveřil si ET, proto jsem musel řešit podložky a proto to teď možná vibruje. Ikdyž podložky jsou kvalitní od firmy OZ. Jinak to, že jsou Alessia F1 ve slevě tady tvrdil jeden člen, když se mi snažil vysvetlit, že jsou F1 humáč.

Každopádně a? jsou nebo nejsou to už nebudu řešit. Na serveru epneu je na Alessia opravdu sleva. Tvrdí, že jsou nejlevnější prodejce Alessio v ČR.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...