destiny Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Tak jsem konečně dnes nasadil nová kola. Po menších problémech s ET se to nakonec povedlo. Jsou sice kopená ve slevě, jak by jistě podotkl člen Milda, ale mě se i přes to na autě líbí. Hned zítra udělám pár fotek, Dnes už byla na focení tma. Citovat
lamancha Odesláno 30. duben 2005 Odesláno 30. duben 2005 to je budes hned s tim autem prodavat ? Citovat
destiny Odesláno 30. duben 2005 Autor Odesláno 30. duben 2005 No, když někdo nabídne dobrou cenu, tak jo. Zatím jen sonduju, jestli by o to byl zájem. Opravdu vážně to začnu prodávat po sezoně. Chvíli se svezu. Mimochodem NEVIBRUJU! Citovat
lamancha Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 pekny, pekny, ale kde se ztratil lvicek ? Citovat
destiny Odesláno 1. květen 2005 Autor Odesláno 1. květen 2005 No, lvíček bude třeba časem, jestli se mi povede sehnat správna poklička. Citovat
Hics Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 Kola sou fajn - to rozhodně, ale ruku na srdce - kde jinde najít takový idilický prostředí na focení než na zupataynym fleku f Práglu co Destiny? :-) Jen pro příště.... Ještě o malink víc z podhledu a počkat tak 25-30 minutek na teplejší světlo a vyhraje to fotku roku v kategorii \"moje první fotka průseru\" :-) Citovat
destiny Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 Hicsi, tak fotka je záměrně ztmavená, aby ten flek od vyteklého oleje nebyl vidět. Kdyby byl můj, tak bych se za něj nestyděl Citovat
Hics Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 No ja se klidne priznam, ze ten flek je ode me, ale videl si sam, jaxe k tomu postavil servis - nedotahli vypouštak - vypustili zbyly tři litránky a dolili celej novej - poprve v zivote sem menil olej 2x za dva dny.... A kolik lidi ¨si myslis, ze si tam dalo na držku? :-) Citovat
pipko Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 no tak aj ja mam nove vlastne starsie kola vid moj profil su to ARIANE 16 po dlhsom hladani som mal stastie a tak uz beham obuty na letnych namiesto na zimnych Citovat
destiny Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 Hmm, tak přece vibruju Od 110 do 130km/h se to klepe. Já se pos... Citovat
lamancha Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 no jestli to myslis vazne jako ze jo,tak te lituju, stejne by me zajimalo, jestli to treba nemuze byt spis gumama nez kolama, kdyby to aspon bylo pri jine rychlosti:mad:co s tim hodlas delat ? Citovat
destiny Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 Nic, prodám to jak to je. Po létě jde z baráku. Uchvátil mne nový Passat. 2.0 TDI Citovat
Bohumil Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Kdybych si nevlezl do P-307, tak jsem ho měl taky. Byl jsem do nich úplně zblblej. Měl jsem dvojkovýho několik let. :D:D Citovat
Neon Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Destiny - prosimtě - kde jsi je koupil ve slevě. Mám stejný a včera se mi podařilo jeden zlikvidovat - takže kdyby to nešlo opravit, tak bych holt musel koupit nový... Citovat
lamancha Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 jo, novy passat uz tak moc nepripomina nemecke auto:Da spotreba u slavnych PD je take lepsi:papa Citovat
destiny Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 Kopil jsem je od jednoho člověka a neproveřil si ET, proto jsem musel řešit podložky a proto to teď možná vibruje. Ikdyž podložky jsou kvalitní od firmy OZ. Jinak to, že jsou Alessia F1 ve slevě tady tvrdil jeden člen, když se mi snažil vysvetlit, že jsou F1 humáč. Každopádně a? jsou nebo nejsou to už nebudu řešit. Na serveru epneu je na Alessia opravdu sleva. Tvrdí, že jsou nejlevnější prodejce Alessio v ČR. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.