gergi Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 caute, nerozmyslal z Vas niekto prehodit rezervu s pod auta na zadne dvere? pod autom je dost neprakticka. nemate niekto navrh ako na to? Citovat
ozzy56 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 myslíš zvenku,nebo zevnitř?? ta rezerva je dost těžká a panty dveří nejsou na to stavěné, ba ani konstrukce dveří...,ale neříkám, že by to nešlo udělat, podle mě vyrobit držák rezervy z cca 3mm plechu a teprve ten připevnit na dveře Citovat
parolla Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 A aké máš zadné dvere? Výklopné alebo delené? Výklopné budú mať na udržanie pneu slabé plynové piesty.Stačí,že nie sú nové,von je trochu chladnejšie , a už ich poriadne nedvíha.Súhlasím,že rezerva pod vozom je nepraktická - dostal som defekt,a nešiel som povoliť skrutku čo ju drží.A pol roka pred defektom som mal všetko rozobraté,prečistené a premazané. Ktosi na fore tu tiež riešil prerobenie výklop. dvier za delené - alebo naopak? O auto sa starám, a stále musím byť v strehu.Levík sa o nejakú tú poruchu postará.No a riešiť podobné veci:bojim Samozrejme,určite sa to spraviť dá. Citovat
P607Olda Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Na tú skrutku treby privariť maticu 19-ku, potom ide krútiť ľahko. A na závit po použití naniesť hrubú vrstvu vazelíny. To čo som napísal, je jednoduchšie, ako prerábať rezervu inde. Citovat
parolla Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 Súhlasím,je to omnoho jednoduchšie.Preto som hore napísané spravil hned na druhý den,ked som dával koleso pod auto:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.