PPartner Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Máte někdo zkušenost v souvislosti s vstřikovacím čerpadlem že by přestalo dávat naftu??nějaké schéma útrob nebo nápady co kde a jak?? nezdá se mi že by přestalo tak nejednou a nešla z něj ani kapka nafty.neznáte někoho kdo by poradil opravil?za rady nápady děkuji :( Citovat
PPartner Odesláno 11. březen 2012 Autor Odesláno 11. březen 2012 a co stím mám udělat??dá se to nějak vyčistit vyměnit?? Citovat
PPartner Odesláno 11. březen 2012 Autor Odesláno 11. březen 2012 a ještě kde ho najdu.v knize jak na to toho moc není popsaného.Nejdříve se začal ztrácet výkon a pak to špatně startovalo.nakonec už vůbec nic ..... Citovat
ferrari Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Na knihu Jak na to v tomto prípade zabudni...no, ak sa to pomaly zhiršovalo, tak pochybujem, žeby to bol stop ventil...a keď počas štartovania stláčaš ten balónik na ručné pumpovanie, tak sa deje čo? Citovat
PPartner Odesláno 11. březen 2012 Autor Odesláno 11. březen 2012 to jsem nezkoušel, ale pochybuji že by to pomohlo.už jsem začal poptávat repas čerpadla,vyndám ho a uvidíme co se zjistí.zkontroluji rovnou i vstřiky ať je to komplet Citovat
cako1 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 zdravim, jestli to budes dávat repasovat tak dej vědět kolik tě to stálo dík cako1 Citovat
PPartner Odesláno 11. březen 2012 Autor Odesláno 11. březen 2012 určitě dám jestli to vůbec půjde.je mi záhadou jak a co mohlo odejít ale to už se tak někdy stává.... Citovat
berla2,0hdi Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 ono se to vevnitř zalepí a usadí se tam nekutečný bordel za ty roky taky se vyběhají ty hlavní ložiska většinou to jde opravit a seštelovat Citovat
PPartner Odesláno 12. březen 2012 Autor Odesláno 12. březen 2012 to si myslím taky ale nevím proč tak najednou neteče nafta ani najeden vstřik??scháním servis čerpadel kde můžu, ale Lucas moc nedělají nebo to neumí Citovat
švícko87 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 A zkoušel jsi TP Kladno? ....nevím,jestli je dobré hned začít čerpadlem...kouknul bych pod víčko toho černého válce,v kterém je vložka filtru paliva...Kamarád ho dlooooouho neměnil,pak jsme ho vyrvali sikovkama a byl jako kámen.... Citovat
PPartner Odesláno 12. březen 2012 Autor Odesláno 12. březen 2012 to už mám zasebou dávno.Filtr jsem měnil před zimou a teď už je tam zase nový abych předešel trapným situacím:roker Citovat
berla2,0hdi Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 nejsem si jisty ale dávali jsme čerpadla opravovat jednomu pánovi tuším bylo to na jzd ve slavkově u opavy a m\\slím že to byly lukasy takové ty klasické na lanko epic jednou repasovali v ostravě bylo to na fiat ulyse kde byl peugeot motor 2,1 a oprava toho čerpadla vyšla na 15000 majitel to chtěl opravit tak se to opravilo ale jezdí dodnes sice si to sem tam vynechá na volnoběh ale jede Citovat
Freedy Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Taky bych řek, že je to elektromagnetickej ventil, u Lucase pokud je ventil zavřenej tak si čerpadlo ani nenasaje naftu, Zkus zapnout klíček do druhý polohy a pumpuj ruční pumpou, ještě zkus sundat hadičku přepadu abys viděl až bude čerpadlo plný a nafta pude ven přepadem. Pokud ho nenaplníš tak je to ventil. Citovat
PPartner Odesláno 12. březen 2012 Autor Odesláno 12. březen 2012 takže pumpovat a startovat??zítra se u mě zastaví jeden borec a ten mi taky po telefonu říkal že by to mohl být ten ventil.Akorát že jsem si ještě nadrobil více!!utrhnul jsem na levé straně čerpadla jaký si ventilek na imbus:mad:jsem strojař tak to snad zvládnu vychytat Citovat
PPartner Odesláno 13. březen 2012 Autor Odesláno 13. březen 2012 tak ventil je O.K.nešel sice povolit ale nakonec se vzdal a chodí jak víno.pátrání pokračuje zítra..... Citovat
PPartner Odesláno 14. březen 2012 Autor Odesláno 14. březen 2012 To je taky jedna z variant, ale bohužel to nestartuje ani na kanystr takže dnes ještě poslední zkouška a pak už jde vstřik.čerpadlo ven na výměnu či repas Citovat
PPartner Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 První kladná indicie!!!čerpadlo přežilo svou smrt ale co jsem zněj vypláchl se nedá ani popsat.Teď jsou na řadě vstřiky poněvadž to bez startovacío spraye nechytne.pokračování příště...... Citovat
berla2,0hdi Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Nechej to opravit nějakému zkušenému čerpadláři který to opraví jak se patří a seřídí že budeš čubrnět jak ti to auto ožije a spotřeba bude suprová Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.