Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mazivo pomohlo. Koupil jsem nakonec WD40, drogerista me premlouval...pry je to mnohem ucinnejsi nez silikonovy olej. V kazdem pripade to pomohlo. V kufru jsem nic nesundaval, pouze zasunul cca 10 cm trubicku ktera byla k tomu sprayi a nastrikal zasunute vzpery. Uz to ani nevrzne, dobre mazivo. Jdu to zkusit s holkou :D

Odesláno

Hajra : u té holky budeš muset demontovat aspoň pár šatů :D . No a s tou 10 cm trubičkou ? Nevím , nevím . :D:D . I když teď v té zimě , buďme rádi i za 10cm :fnuk

Jinak mi taky pomohlo to nastříkat WD 40 . V servise na to stejně nic jiného nemají . Vržou to jen pružiny .

[upravil dne 30/10/12 07:24 od Danilo]

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravim pani,

uz tyzden ma dost irituje taky pazvuk (drncanie) z praveho predneho rohu (ako sa napaja A stlpik) palubnej dosky.

Vcera som vymontoval skrinku spolujazdca a zistil som, ze elektricky modul centralneho zamykania (je za nou umiestneny) je len tak ledabolo uchyteny a chvel sa a vydaval neprijemny zvuk...natlacil som zan molitan a tiez pod poistkovu skrinku vlozil kusok molitanu... zlozil som to v dobrej viere, ze tych par hodin stravenych v garazi nebolo zbytocnych a dnes znova:grr... uz sice len take jemne drncanie, ale pocul som ho. :grr Nemusim ani prejst po nejakej velkej nerovnosti (jame) stacia aj male nerovnosti na ceste a prejavuje sa to... :grr:grr

Nestretol sa s tym prosim niekto? Pytal som sa aj u nas v servise a nevedia o tej zavade nic.

Vdaka za vase postrehy.

Odesláno

Nezameraj sa na jedno mieso, prezri to cele. S tymyto som bojoval aj ja na 407 , tvarilo sa ze toje z jedneho miesta ale bolo to len prenasane a pricina inde...

Pripadne pouzi iny material, a iny smer uchytenia

• O 2 týdny později...
Odesláno

ZDravím Vás, objevuje se mi při zatáčení v nízké rychlosti(jinak ne, při otáčení volantu na místě to nedělá) takový křupavý zkuv řekl bych od sloupku řízení,volantu, ale je to těžké popsat od kud přímo, špatně se to zjištuje jako všechny zvuky, nemáte někdo podobnou zkušenost? Byl jsem v servisu - Domansky, Kopecky - ani jeden to neumí vyřešit, jen namazali jsme :-D a už jich v Praze moc nezbývá :-) Začínám se přiklánět k tomu, že to bude na mě. Dík moc za případný info.

Odesláno

Mě to zase dělá buď na místě, nebo při parkování a v nízké rychlosti. Takové lehké lupání v sloupku řízení. Před zimou jsem to promazal, nepomohlo. Potom jsem pořádně utáhnul svorku dole u průchodky do převodky řízení, to pomohlo, ale už je to tu zase. Zatím to neřeším. Nechám to na jaro.

Odesláno

to utáhnutí vyzkouším, dík, mám dojem, že to bude toto (příloha, peugeot o té závadě ví, ale jejich doporučení - jen promazat a to přímo píšou, že příčina je špatný stav) ale už je asi díl potřeba vyměnit, uvidím, taky čekám až bude líp, abych se na to podíval.

phpPsKGID.pdf

Odesláno

A palubovka na pravej strane pri A stlpiku nikomu obcas nerezonuje? Mam pocit, ze je to vzduchovym potrubim, ktore je vedene v hornej casti palubovky pre vyduchy predneho a bocneho okna... Mal som vonku prirucnu schranku spolujazdca, vsetko co sa mi zdalo, ze moze vrzgat (modul centralneho) som vyplnil molitanom, ale nepomohlo....:grr:grr

Odesláno

Dělá ti to klepavý zvuk, jako když něco do něčeho naráží? Pokud ano, jedná se o sloupek plast sloupku, který je špatně uchycen, doporučuji ho sundat a vyzkoušet, jestli ne, tak nevím, nemám zkušenost.

Odesláno

Tiez sa mi zdalo ze mi vrzga resp. Rezonuje niekde z predku, ale nakoniec som zistil ze je to laktova opierka v urcitej polohe. Stacilo na nu polozit ruku a prestalo to. Teraz ju davam do inej polohy :-)

Odesláno
Dělá ti to klepavý zvuk, jako když něco do něčeho naráží? Pokud ano, jedná se o sloupek plast sloupku, který je špatně uchycen, doporučuji ho sundat a vyzkoušet, jestli ne, tak nevím, nemám zkušenost.

Ten som mal dole a komplet som ho popodlepoval s molitanom a obojstrannou lepiacou paskou... tiez som dal tenky molitan v mieste kde \"vchadza\" dany stlpik - tapacir do palubovky....za danym tapacirom je vedeny tiez koaxialny kabel (antena), ktory je tvrdy a aj ten som poprichytaval, aby nerezonoval... a nic :grr

Odesláno

a dal jsi ho i pod palubovku, tzn. že když sundáš sloupek, úplně v rohu se dostaneš, když šáhneš doleva pod horní palubku, úplně v rohu u skla a ta může mít vůli, je to tam upevněný na plastu,zkus jí vypodložit, je tam dost místa, chce to tak min. něco co je 5cm tlustý. Pokud nepomůže, bude to muset být něco v topení a pod...a to už se hledá špatně, držím palce :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...