Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přemo jsi machr,ty zrcátka ti závídím.... :) jo a nevěděl jsem,že se dělají led zadní světla,takže i na sedan se dá sehnat?

[upravil dne 10/3/12 20:25 od ace11]

Odesláno

Přemo, jak máš udělaná ta zrcátka? Řešil jsi to ještě dodatečným tranzistorem/odporem, aby to blikalo jak má a neblikalo to rychleji?

Odesláno
Přemo jsi machr,ty zrcátka ti závídím.... :) jo a nevěděl jsem,že se dělají led zadní světla,takže i na sedan se dá sehnat?

[upravil dne 10/3/12 20:25 od ace11]

Zadní led světla? :myslim

Odesláno

Na SW se zadní led světla nedělají.......je to jen v nových světlech led žárovky.....i o odporu sem psal.....kdyby jste moji milí kolegové četli tak se vše dovíte....

Odesláno

Zdravím,

vím, že je to otázka trochu mimo téma, ale nechce se mi zakládat kvůli tomu nové vlákno.

Chtěl bych vyměnit původní boční blikače za čiré. Mění se jen vrchní kryt nebo celé blikače? Díval jsem se na net a na stránkách http://www.e-cat.cz/p-1902715/sortiment-podle-dodavatele/p-l-bocni-blikac-ciry-01-03.html?cPath=1088_12_148_152427_152428_152431&utm_source=zbozi.cz&utm_medium=neplacene je mají za 144 Kč/ks.

Díky :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...