klm16 Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 zdravím, snáď mi niekto poradí... už druhýkrát sa ti za túto zimu stalo že ráno po naštartovaní ide auto v pohode, behom jazdy dosť kolíšu otáčky. (hlavne pri brzdení mám pocit že to prudko klesajú). pripisoval som to k tomu že sa postupne vypína sítíč. No po prejdení pár km. pri zastavení auto zdochne. Dnes som sice ešte naštartoval ale nedržalo to vôbec otáčky len som to nejako potiahol na parkovisko... Oleja je dosť, benzínu je dosť.... čo tak voda v benzíne ? kondenz ? alebo niečo iné??? :myslim Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Mám tiež 1.6 65KW fáza 2, len z konca 97. Mali by sme tam mať motory TU5JP 8v = nemáme krokový motorček, ale \"pomocný vzduchový ventil?\", ktorý má na starosti voľnobeh, ktorý slúži na to isté na čo krokový motorček. Mne drží síce voľnobeh pekne, ale záleží ako kedy, po viacnásobnom poskákaní po plyne ide ako keby zdochnúť, už sa mi stalo, že skapal aj úplne a z motora mi počuť stále niečo ako syčanie vzduchu. Dávam to za vinu netesnosti alebo zaneseniu niektorej z hadíc okolo tohto ventila, prípadne vadný ventil. Citovat
rolis7 Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Ahojte. Aj ja sa pridám. Mám tiež problém s volnobehom. Otáčky mi síce nekolíšu, ale mám ich mierne hore (cca1050ot.). Ja mám model 1998, 1,6. Mám tam krokový motorček. Ten je OK (skušobne vymenený iný kus a to isté). Tiež mi počuť také syčanie niekde ako sú plasty nasávania vzduchu. Jeden mechanik mi povedal, že Peugeoty sú citlivé na tlakové pomery v nasávaní. Neviem, ale ako to mám poriešiť. Nemá niekto nejaký typ? Ďakujem. Citovat
koblih69 Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Vezmi startovací sprej nebo benzín do rozprašovače a stříkej na místa spojů hadic, přírub... pokud se otáčky zvýší máš místo kde je netěsnost. Citovat
rolis7 Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Dobrá vychytávka. Ďakujem odskúšam. A nehrozí požair? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.