Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Taky se zastanu jako John 2,2Hdi, ten kdo tady uvádí, že je línější něž 2HDi tak rád se nachám přesvědčit. Mám 2,2HDi 125kW a spotřebu 7,7-8,5 (po městě).

Odesláno

Zdravím všetkých ! :papa Konečne sa chystám, že zájdem objednať novú 807 2.0 HDi 100kW vo výbave ACCESS v bielej farbe. Z doplnkovej výbavy sa toho veľa dať nedá - tak len 3.rad - 2 sedadlá (potrebujem min.6 miest) a zadné parkovacie senzory....Zvážil som svoje možnosti a ponuky aj od iných značiek, ale vyšila mi z toho 807-ka ako najrozumnejšie riešenie. Myslíte, že som sa rohodol správne a nebudem ľutovať ???:myslim Mám si niečo podstatné ešte overiť u predajcu ohľadom auta prípadne výbavy ???

Odesláno

Isto je to dobrá voľba, mám C8,takže viem o com hovorím. Taktiež by som zvážil možnosť kúpiť novú Alhambra od seatu.Má ju brať a je to skvelý voz.

Odesláno

No Alhambru som pozeral, ale cenovo je niekde inde ako 807. 807 s 2.0HDi vo výbave Access začína na 22500E a Alhambra s 2.0HDi na 27140E vo výbave Reference čo dosť slabá výbava oproti 807 hoci by mi to možno stačilo a možno by stačil aj 1,4TSI motor čo je asi o 2000 lacnejšie ale aj tak je to veľa - na to nemám - samozrejme mám ponuku aj so zľavou ale aj tak...

Odesláno

Člen Jooooose kúpil nedávno novú 807, bielu, 2,0HDi. Zatiaľ je spokojný. Novej 807 by som sa nebál v akej koľvek motorizácii. Okrem toho cena a výbava vravia za všetko. Skús si ešte prejsť stránky zahraničných koncesionárov Peugeot a pozrieť tam nejakú predvádzačku. Možno by si za ten peniaz mohol dostať viac.

Odesláno

Diki Marko - tiež si myslím že nová by mala nejaký čas vydržať - o Jooooseho bielej neveste viem - sledoval som jeho kupovanie od začiatku a veľmi ma to inšpirovalo...čo sa týka tých zahraničných predvádzačiek - skúšal som niečo kukať, ale je to tak, že na SK je základ v cenníku o dosť nižší, takže predvádzačky trebárz v Rakúsku, či Nemecku vyjdú ešte viac ako ja mám ponuku so zľavou no nové - napr. v Nemecku je základná cena 31100E a v rakúsku 29984 u nás 22500. Možno tam majú o kúštik lepšiu výbavu ale cenový rozdiel je tomu podľa mňa neprimeraný.

[upravil dne 13/3/12 10:03 od Antonius]

Odesláno

Choď na www.autoscout24.be alebo fr. Sem tam sa tam utre nejaká predvádzačka 807 v takmer full výbave do tej sumy +/- ako je tu u nás základ. S Jooooosem sme takú našli v BE, ale to už mal zajednanú svoju.

Odesláno

Vďaka Jooooose už som dával robiť ponuky a najlepšiu mi dali v tej predajni čo ty máš na podložkách pod ŠPZ:cool: ale BA je pre mňa dosť odruky (na opačnom konci republiky :D) a tak som presvedčil predajcu tu na východe, aby mi dal podobnú zľavu a nakoniec sa to blíži tej z BA a keď si prirátam minimálne 2x cestu k predajcovi do BA tak je to nastejno - tak to zoberiem od neho - z domu to mám blízko tak 50km...a presne jak hovoríš - inú značku a nové za takú cenu a s takou výbavou - no neexistuje alternatíva !:P

Odesláno

:mrk Tak som ho bol včera konečne objednať !!! :mrk

Vybrali sme výbavu ACCESS + 2 samostatné sedadlá do tretieho radu + zadný parkovací asistent a bielu farbu :D

Zostáva už len čakať. Podľa centrály Peugeot-u by mal ísť do výroby pravdepodobne už v apríli a tu by mal byť v máji, no predajca vravel, že netreba mať veľke oči a radšej čakať že to bude o mesiac neskôr - ale tak som s tým rátal - no uvidíme :cool:

Odesláno

Děkuji všem za informace, ale mám ještě dotaz: Nevím jak v 807-ce hraje hudba a kolik to má repro, ale dotaz je na výbavu s navigací (hranatý budíky) a originál rádio na mp3. Dá se eventuelně rádio vyměnit za jiné a bude fungovat navigace ? ? To samé je i kulatých budíků se slabší navigací ? ? Děkuji za cokoliv :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...