Tom75 Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Zdravim, mel bych dotaz ohledne cidel v motoru. Pred par dny jsem do tohoto fora umistil dotazy ohledne poruch vstrikovani u 205-ky, znovu dekuji za vsechny odpovedi. Momentalne jsem vypozoroval, ze problemy s chodem motoru se (nejdrive hodne vysoke otacky, nasleduje jejich pokles a chcipnuti) projevuji jen u studeneho motoru pri nastartovani a nejakou dobu po nem, nez se motor ohreje (cca 10 km jizdy). Pak po ohrati motor bezi bez sebemensich problemu. Tak mi napadlo, jestli by problem nemohl byt v nejakem cidlu teploty motoru (ze jeho funkci prebira RJ). Mam 205, r.v. 1991, 1.1, TU1M, vstrikovani Bosch (Mono-Jetronic). Co si o tom myslite? A jaka cidla bych mel zkontrolovat, prip. vymenit, pokud je ma domenka spravna? Puvodne jsem myslel, ze chyba je v potenciometru, i mi to potvrdili na diagnostice, ale nemohlo by to byt jeste neco tohoto razu? Predem diky za odpovedi Citovat
Tom75 Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 Jen to posouvam nahoru. Nikdo nevite? Nejsem automechanik a Pazout zacal zlobit az nyni, tak teprve zacinam \"sbirat zkusenosti\", protoze v servisu chteji menit cele vstrikovani a to je hrozna palka. Citovat
graver Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Připojuji se k dotazu (405GR nový model) - které čidlo bych měl event. zkontrolovat, když se až do zahřátí motoru (podle vnější teploty taky až těch 10 km) drží otáčky na vysokých hodnotách (1200) a pak spadnou na 900? Citovat
zoby Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Napsán autorem graver Připojuji se k dotazu (405GR nový model) - které čidlo bych měl event. zkontrolovat, když se až do zahřátí motoru (podle vnější teploty taky až těch 10 km) drží otáčky na vysokých hodnotách (1200) a pak spadnou na 900? není to náhodou sytič? Citovat
Tom75 Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 To jo, ale jak jsem na to koukal podle navodu od dj_rizek, tak sytic je ovladanej servomotorkem a tento servomotorek je ovladan necim dalsim, a to bych prave potreboval vedet, jestli jen podle cidla v motoru (a kde to cidlo najdu), nebo i RJ (v pripade poskozeni cidla), atd. Pokud by byl nekdo ochotny a popsal to trochu podrobneji, byl bych moc vdecny (nejen ja :-)). Citovat
.mycTD Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 ja mam cidlo teploty vody vpravo zezadu na hlave. Jsou tam 3 a do RJ by melo jit to dvoudratove. Kazdopadne ja kdyz jsem ho odpojil, tak otacky klesly Citovat
Tom75 Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 Cidlo na teplotu vody mam v tech mistech, co vede chladici kapalina z motoru do chladice. Mohu ta cidla postupne odpojovat a pak zkouset nastartovat, aniz bych odpalil RJ? A kde mohu najit dalsi cidla? Predem dik. [Editován dne 2/5/05 Tom75] Citovat
Petr605 Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 To můžeš zkoušet odpojovat za chodu motoru a nic neodpálíš... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.