Andreww Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 Srovnání, zabroušení ventilů a sedel, nové gufera ventilů a jeden šteft na výfuk Ano bral olej Gufera byly k.o. Citovat
Andreww Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 Polovina května, venku modrá obloha a cabrio pořád zastrčený, rozebraný ... to jsou poměry Věř, že kdybych tušil, že to tak dopadne, radši se an to vy*eru Kdyby nebylo připravené na lak, tak ho složím a jezdím. Citovat
MilanF1 Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Já tě chápu, jenom mě to napadlo při cestě do školy - bylo mi teplo Snad brzy budeš moci skládat, alespon v Piešťanech cabrio snad opět uvidím. Citovat
Andreww Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 Bohužel i o tom už začínám pochybovat Ale šance ještě je... Citovat
MilanF1 Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Je mi jasné, že i kdyby to ted o víkendu nastříkal, že bude honička to všechno poskládat. Rýsuje se na valašku nějaké minisraz, tam bys neměl chybět a já se tam možná taky ukážu. Tak snad tam. Jinak snad příští sezona ... jedině, že bys zvážil svou účast na velkém českém (mém) srazu u Jičína - v srpnu. To by bylo, aby to v srpnu nebylo Citovat
Jacobsoon Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Andrew: soucítim s tebou, sezonka v plnem proudu a ja se porad potim v hatch. ja se na to jedu zitra podivat, po te dobe co se to cele strikalo se na nekterych mistech ukazala neplecha tak mi to prelestujou, ale predek uz je prej hotovej .. jinak doufam ze na hlavnim srazu nebudu chybet a treba stihnu i nejake mensi [upravil dne 15/5/13 22:51 od Jacobsoon] Citovat
Andreww Odesláno 16. květen 2013 Autor Odesláno 16. květen 2013 Kvůli skládání si vezmu klidně dovolenou, ale napřed potřebuju mít co skládat Sraz na valašsku jsem zaregistroval, tak čekám, jak to dopadne Citovat
radim.1008 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Radim.1008: Já znam obráběcí stroje ostatně sem pracoval jako mechnaik ve výzkumnym ústavu, takže frézy, soustruhy, brusky a vrtačky ovládam dokonale Jenom mě zajímalo jestli jí nechával dělat proto, že byla křivá nebo zvyšoval kompresi nebo jestli jí brousil jen tak od těch sraček než se vrátí zpátky na motor Tak to jo, pochopil jsem z tvého dotazu, že se ptáš, co s tím dělal. Též na těchto strojích pracuji, už skoro 7let a pořád mě to baví. Citovat
Andreww Odesláno 17. květen 2013 Autor Odesláno 17. květen 2013 Dneska mi bylo řečeno, že Piešťany určitě stihnu. Jen nevím, jestli mu mám ještě něco věřit Citovat
Andreww Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 Od včerejška v TP uvedena \"oranžová metalíza\" Ovšem auto stále v plniči Tak zatím vypíšu, co je pro tuto sezónu nového. To snad stihnu -nový lak Newport orange -sedačky, tapecy, vak řadičky béžová kůže (sedačky s černou) -nově čalouněný volant od Volantechu -nový windschott -nová zadní slída -bílé budíky Roland Garros -nový přední + zadní znak -černé přední světla -\"nové\" těsnění dveří, kufru, okenního rámu -rozvody -spojka -zarovnaná hlava, zabroušené ventily a sedla, nové gufera ventilů -nový první a středový díl výfuku -chladící kapalina -olej Není toho moc, ale snažil jsem se, co to šlo Citovat
MilanF1 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Pěkný soupis, ale na autě z toho ještě nic není Citovat
Andreww Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 Ještě jsem zapomněl na nové spodní čepy. A na DI mi to opět posrali. Už podruhé mi do malého TP napsali 5 míst k sezení a do velkého navíc \"oražnová\" metalíza Citovat
radim.1008 Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 Mě zase z tmavě červený metalízy udělali červenou základní. [upravil dne 31/5/13 05:58 od radim.1008] Citovat
Cinicman Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 Ještě jsem zapomněl na nové spodní čepy. A na DI mi to opět posrali. Už podruhé mi do malého TP napsali 5 míst k sezení a do velkého navíc \"oražnová\" metalíza To ako si môžu na DI pomýliť modrú s oranžovou??? Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 hej, a kde sú jako fotky Éndrijú, toto si nezvykáj, tady sa bude fachčit MAKAT !! [upravil dne 1/6/13 13:13 od Ivkopivko12tka] Citovat
Andreww Odesláno 1. červen 2013 Autor Odesláno 1. červen 2013 Tady sa bude fachčiť, až bude na čom To je jen výpis, ale auto není v laku Citovat
Daník Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Tak snad v létě potkám oranžové kábro tady u nás a budu se kochat. Doufám že to nenapálím to do škarpy jako doktor:o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.