Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Andreww 306 cabriolet - letní záležitost

Recommended Posts

Odesláno
Polovina května, venku modrá obloha a cabrio pořád zastrčený, rozebraný ... to jsou poměry :D

Věř, že kdybych tušil, že to tak dopadne, radši se an to vy*eru :roll Kdyby nebylo připravené na lak, tak ho složím a jezdím.

Odesláno

Já tě chápu, jenom mě to napadlo při cestě do školy - bylo mi teplo :D

Snad brzy budeš moci skládat, alespon v Piešťanech cabrio snad opět uvidím.

Odesláno

Je mi jasné, že i kdyby to ted o víkendu nastříkal, že bude honička to všechno poskládat. Rýsuje se na valašku nějaké minisraz, tam bys neměl chybět a já se tam možná taky ukážu. Tak snad tam. Jinak snad příští sezona ... jedině, že bys zvážil svou účast na velkém českém (mém) srazu u Jičína - v srpnu. To by bylo, aby to v srpnu nebylo :D

Odesláno

Andrew: soucítim s tebou, sezonka v plnem proudu a ja se porad potim v hatch. :( ja se na to jedu zitra podivat, po te dobe co se to cele strikalo se na nekterych mistech ukazala neplecha tak mi to prelestujou, ale predek uz je prej hotovej .. :D jinak doufam ze na hlavnim srazu nebudu chybet a treba stihnu i nejake mensi

[upravil dne 15/5/13 22:51 od Jacobsoon]

Odesláno
Radim.1008: Já znam obráběcí stroje ;) ostatně sem pracoval jako mechnaik ve výzkumnym ústavu, takže frézy, soustruhy, brusky a vrtačky ovládam dokonale :papa Jenom mě zajímalo jestli jí nechával dělat proto, že byla křivá nebo zvyšoval kompresi nebo jestli jí brousil jen tak od těch sraček než se vrátí zpátky na motor :)

Tak to jo, pochopil jsem z tvého dotazu, že se ptáš, co s tím dělal. Též na těchto strojích pracuji, už skoro 7let a pořád mě to baví. :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Od včerejška v TP uvedena \"oranžová metalíza\" :aut Ovšem auto stále v plniči :(

Tak zatím vypíšu, co je pro tuto sezónu nového. To snad stihnu :D

-nový lak Newport orange

-sedačky, tapecy, vak řadičky béžová kůže (sedačky s černou)

-nově čalouněný volant od Volantechu

-nový windschott

-nová zadní slída

-bílé budíky Roland Garros

-nový přední + zadní znak

-černé přední světla

-\"nové\" těsnění dveří, kufru, okenního rámu

-rozvody

-spojka

-zarovnaná hlava, zabroušené ventily a sedla, nové gufera ventilů

-nový první a středový díl výfuku

-chladící kapalina

-olej

Není toho moc, ale snažil jsem se, co to šlo :D

Odesláno

Ještě jsem zapomněl na nové spodní čepy. A na DI mi to opět posrali. Už podruhé mi do malého TP napsali 5 míst k sezení a do velkého navíc \"oražnová\" metalíza :grr

Odesláno
Ještě jsem zapomněl na nové spodní čepy. A na DI mi to opět posrali. Už podruhé mi do malého TP napsali 5 míst k sezení a do velkého navíc \"oražnová\" metalíza :grr

To ako si môžu na DI pomýliť modrú s oranžovou??? :aut:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...