Andreww Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 Teď mám dilema. Zatím je to jen ve fázi přemýšlení, ale člen Machy_cz mi nabízí svůj béžovo-černý interiér (viz inzerce). Černou kůži jsem sice vyhodil, ale tohle se mi fakt líbí a pro těch několik letních jízd bych se snad i obětoval. Otázka je ale taková: Pasoval by ten interiér do cabria v oranžové barvě? Citovat
MilanF1 Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Mně se taky líbí Sám si říkám, že na víkendové auto, kůži proč ne. Možná k té oranžové bude chybět kontrast, nicméně béžová a oranžová jsou podobné a oboje má černé prvky (myslím lišty auta). Já bych do toho šel. Případně napiš do sekce virtual tuning a nechej si to nasimulovat. Myslím, že Machy má dobrou fotku z garáže ... Citovat
Cinicman Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Bude oranžové A příští Piešťany může stát vedle tebe [upravil dne 18/11/12 09:55 od Andreww] ...idem nakúpiť modré spreje... Citovat
Andreww Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 Milan: Taky mě to napadlo. Asi to tak udělám A ty kušuj Citovat
Jacobsoon Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 no k te oranzove by byla nejlepsi cerna kuze bezesporu.. (jezdeny s kuzi neni tak spatny, jen kdyz sem cabro nechal nekde stat tak sem sklopil sedacky aby na to neprazilo slunko) ten precalouneny set od machyho vypada moc hezky jde o to aby se to netriskalo. rek bych ze si udelal trosku chybu kdyz si tu cernou kozbu dal pryc, ale to uz sem se divil predtim. pri nejmensim bych to jak pise milan zkusil dat do virtual ale pochybuju ze ti to rekne jestli jo nebo ne... Citovat
Andreww Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 Černou kůži bych vyhodil tak nebo tak. Nejhorší na \"spálení\" je podle mě boční vedení a přední hrana sedačky. To je u těchto béžové. A právě mám strach z té barvy, aby se to nehádalo Citovat
Jacobsoon Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 tak o bocnim vedenim sem ani nevedel co se tyce spaleni., vlastne sem se o tu kuzi nikdy nespalil (kdyz ji nenecham rozpalit) jediny tak sou obcasne spocene zada ale ty mam obcas i u latkovych.. Citovat
Judes Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Nie je to Peugeot ale toto som našiel na nete s bledými sedadlami a bolo biele a tak som mu dal trochu oranžovej. Možno postačí ako názorná ukážka. Citovat
kopr Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Motorový prostor asi zůstane, jak je. Vytahování motoru není v plánu...zatím Není to škoda když už se to dělá nalakovat i motorák ? Citovat
Andreww Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 Motorový prostor asi zůstane, jak je. Vytahování motoru není v plánu...zatím Není to škoda když už se to dělá nalakovat i motorák ? Zima bude tuhá a dlouhá, stát se může cokoliv Judes: Díky. Stále váhám. Hledal jsem v Machyho vlákně nějakou fotku vhodnou na virtual, ale nic jsem nenašel Citovat
Andreww Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 Výsledek virtualu Stále váhám Nevypadá to špatně, navíc u těch sedaček od Machyho jsou černé středy Citovat
MilanF1 Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 U Machyho myslím tu první, jak je má v garáži postavené tak, jako by byly v autě, pak ti stačí fotka oranžové 306ky pod podobným úhlem a neměl by být problém \"prohodit\" sedačky. Citovat
Jacobsoon Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 nevypadá to špatně, takový jemný Citovat
Judes Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 Šiel by so do toho, je to dobrá kombinácia. Citovat
Andreww Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 Pojďte ještě chvilku, už jsem nalomený Aktuálně dnes dorazily dva velké Vánoční dárečky pro autko, ale o tom až po Vánocích Citovat
Machy_CZ Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Určitě by tam šly :-D Ještě ti udělám fotky, ta kůže je o něco tmavší než ta ve virtualu, tohle je nějaká fotka na slunku... Dám ti k nim koberečky když budeš chtít a to zadní závaží na silentbloku. :-) Té kůže se neboj, černé středy nepálí, nejhorší jsou právě ty béžové časti v předu na sedáku, když máš kraťasy, ale to by muselo stát celý den na slunku, i tak to po chvili vychladne, když jedeš... Citovat
Andreww Odesláno 21. listopad 2012 Autor Odesláno 21. listopad 2012 Asi do toho půjdu Počkám na ty fotky. Pokud nejsou sedačky nijak poškozené, asi se domluvíme Citovat
Andreww Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 A je to doma Včera jsem si přivezl od Machyho nový interiér. Teď je na řadě řádná očista a pak udělám foto Citovat
Andreww Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Zatím jsem si půjčil foto od Machyho pro ty, kteří nevědí Jsou k tomu i tapecy, ale na těch mě ještě čeká nejaká práce...byly zasaženy rukou tuzerovou Citovat
Cinicman Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Pjekné, pjekné... to bude hezky pálit prdelka v lete... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.