Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Andreww 306 cabriolet - letní záležitost

Recommended Posts

Odesláno

Teď mám dilema. Zatím je to jen ve fázi přemýšlení, ale člen Machy_cz mi nabízí svůj béžovo-černý interiér (viz inzerce). Černou kůži jsem sice vyhodil, ale tohle se mi fakt líbí a pro těch několik letních jízd bych se snad i obětoval. Otázka je ale taková: Pasoval by ten interiér do cabria v oranžové barvě?

Odesláno

Mně se taky líbí :D Sám si říkám, že na víkendové auto, kůži proč ne. Možná k té oranžové bude chybět kontrast, nicméně béžová a oranžová jsou podobné a oboje má černé prvky (myslím lišty auta). Já bych do toho šel. Případně napiš do sekce virtual tuning a nechej si to nasimulovat. Myslím, že Machy má dobrou fotku z garáže ... :myslim

Odesláno

no k te oranzove by byla nejlepsi cerna kuze bezesporu.. (jezdeny s kuzi neni tak spatny, jen kdyz sem cabro nechal nekde stat tak sem sklopil sedacky aby na to neprazilo slunko) ten precalouneny set od machyho vypada moc hezky jde o to aby se to netriskalo. rek bych ze si udelal trosku chybu kdyz si tu cernou kozbu dal pryc, ale to uz sem se divil predtim. pri nejmensim bych to jak pise milan zkusil dat do virtual ale pochybuju ze ti to rekne jestli jo nebo ne...

Odesláno

Černou kůži bych vyhodil tak nebo tak. Nejhorší na \"spálení\" je podle mě boční vedení a přední hrana sedačky. To je u těchto béžové. A právě mám strach z té barvy, aby se to nehádalo :myslim

Odesláno

tak o bocnim vedenim sem ani nevedel co se tyce spaleni., vlastne sem se o tu kuzi nikdy nespalil (kdyz ji nenecham rozpalit) jediny tak sou obcasne spocene zada ale ty mam obcas i u latkovych..

Odesláno

Nie je to Peugeot ale toto som našiel na nete s bledými sedadlami a bolo biele a tak som mu dal trochu oranžovej.

Možno postačí ako názorná ukážka.

post-27076-14109628137424_thumb.jpg

Odesláno
Motorový prostor asi zůstane, jak je. Vytahování motoru není v plánu...zatím :D

Není to škoda když už se to dělá nalakovat i motorák ? :D

Odesláno
Motorový prostor asi zůstane, jak je. Vytahování motoru není v plánu...zatím :D

Není to škoda když už se to dělá nalakovat i motorák ? :D

Zima bude tuhá a dlouhá, stát se může cokoliv :D

Judes: Díky. Stále váhám. Hledal jsem v Machyho vlákně nějakou fotku vhodnou na virtual, ale nic jsem nenašel :(

Odesláno

U Machyho myslím tu první, jak je má v garáži postavené tak, jako by byly v autě, pak ti stačí fotka oranžové 306ky pod podobným úhlem a neměl by být problém \"prohodit\" sedačky.:myslim

Odesláno

Určitě by tam šly :-D Ještě ti udělám fotky, ta kůže je o něco tmavší než ta ve virtualu, tohle je nějaká fotka na slunku...

Dám ti k nim koberečky když budeš chtít a to zadní závaží na silentbloku.

:-)

Té kůže se neboj, černé středy nepálí, nejhorší jsou právě ty béžové časti v předu na sedáku, když máš kraťasy, ale to by muselo stát celý den na slunku, i tak to po chvili vychladne, když jedeš...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zatím jsem si půjčil foto od Machyho pro ty, kteří nevědí :mrk

Jsou k tomu i tapecy, ale na těch mě ještě čeká nejaká práce...byly zasaženy rukou tuzerovou :D

post-9565-14109628382506_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...