Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

jo vy myslíte tu Berounku... :D myslim že v červnu asi nehrozí zamrznutí...

jinak to ChouLu: to je sice supr věc, otázka je, jestli by dokázali toto nahrát. Spíše bych to udělal s tim uloz.to, letecká pošta apod...

Odesláno

Jo tak taky musím pochválit organizátory, jídlo bylo fakt dobrý, exkurze se mi moc líbila, jen škoda, že jsem se nakonec ztratil při cestě na tu bobovku. No nakonec jste stejně šli na bowling, tak to bych Vás asi fakt hodně blbě hledal. Vyjel jsem jako poslední z parkoviště před TPCA, ještě k tomu pvnímu kruháku jsem vás nakonec dojel, ale pak jsem se ztratil na tom kruháku v Kolíně, jak za ním byla ta dlouhá fronta aut. Najednou kám, že jsem tam sám a všichni někam zmizeli. Tak jsem to otočil a frčel domů, protože jsem si říkal, že stejně asi bude pršet a nebude z toho nic. No snad se příště neztratím :D Ještě jednou díky, byl to super den.

S těma fotkama, většinou je dávám na rajče, ale jestli chce to tak to dám klidně do ty úschovna, protože na rajčeti jsou zmenšený a nedaj se asi tahat naráz. Za chvíli sem dám odkaz kam jsem to dal.

Edit:

Tak jsem ty fotky dal semna rajče: http://bigbadjohn.rajce.idnes.cz/Exkurze_TPCA_-_20.4.2012

Je to jen pár fotek aut před tím než jsme šli na oběd. Ještě musím trochu vysvětlit proč tam je ten oranžovej Peugeot a ten citrón na konci. Tak ten peugeot mě dost negativně zaujal svým tuningem, hlavně jsou hrozný ty zrcátka a ta pobouchaná střecha a lepicí páska nad oknem. No a u toho citróna mě zaujalo jak malinkej kousek zadního okna setře ten stěrač.

[upravil dne 20/4/12 21:53 od Bigbadjohn]

Odesláno

Ještě jednou se omlouvám za způsobené zmatky, měl jsemněkomu zavolat, ale nějak jsem nevěděl komu, číslo jsem měl jen na Tom_206, ale nějak jsem si na to v tu chvíli nevzpomněl ... Jo a to číslo v profilu na mě taky upravím, aby to bylo jasný. Já myslel, že ta nula bude zřejmá, ale je fakt, že to je zmatečný. Tak snad příště.

Odesláno

V dnešní době by to nemuselo být vůbec špatné.Před cca 12 lety mi lidé říkali dobrý den pane Rychlý.

Odesláno

jako já jak debil celou cestu do Kutný Hory volám a zkoušim to s 1,2,3,4,5,6,7,8,9 a to už sem nevěděl a řikám tak má asi jiný číslo a pak řikám... hele zkusim ještě 0 a ejhle :D

jinak fotky jsem už stáhnul, tak paráda ;-)

Odesláno

jo a jen pro informaci... kdo zítra pojede na sraz, tak má být polojasno 14st. a odpoledne lehce sprchnout... myslím si, že všichni po dnešku zjistili, jak moc přesná a pravdivá předpověď jde z mých úst... :-) jinak toto je zase z jiného serveru takže je možná trošku té změny, ale nic razantního ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...