Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny klubáky...

nedávno jsem měl možnost absolvovat exkurzi do TPCA v Kolíně. Je to poměrně zajímavá exkurze, krom lisovny a lakovny je tam vidět vše. Exkurze obsahuje video, poučení, nejáký informace a projížďka vláčkem po továrně, všechno je komentovaný a opravdu to stojí za to :)

A teď k tomu hlavnímu, měl by někdo zájem o tuhle exkurzi? TPCA to nabízí zdarma, problém je v tom, že je to v týdnu. Je třeba 12-36 osob. Kdyby byl dostatečný zájem, zavolal bych tam a dohodnul co nejlepší termín a nahlásil bych ho alespoň měsíc dopředu, aby se všichni mohli uzpůsobit a připravit.

Exkurze je zdarma! zarezervuje se restaturace pro všechny přihlášené, kde bude oběd před exkurzí v kolínské automobilce. Po té by následovala zábava - v úvahu případá letní bobová dráha apod.

Kdy: 20.4.2012

Čas je zvolen na 13:15. Deset minut předem musíme být na recepci TPCA

Program (zatím)

10:45 - 11:00

Příjezd na prakoviště (ještě upřesním)

11:00

Oběd - vinárna U Uhlíře

12:55 - 13:00

Příjezd k továrně

13:15

Exkurze TPCA

http://www.tpca.cz

Potom následuje bowling, při pěkném počasí a zájmu lze jít na bobovou dráhu - domluvíme se na místě srazu - parkoviště OC Futurum v Kolíně

Seznam přihlášených

Tom_206 + 1

ChouLu + 2

222johny222 + přítelkyně

kujon106 + 1

Jarda 406 (Jaroslav Čapek)

skuci

Béďa + přítelkyně

Pinďa + manželka

Bigbadjohn

ozzy1 + manželka

Milan+

Daniel KUPR

h4wk3y

mk405

Jimmy106

EXKURZE JE NAPLNĚNA! Pokud by měl ještě někdo zájem, může zůstat v záloze, kdyby někdo nemohl :)

Pokud sebou chcete vzít přítelkyni, manželku, přátele nebo děti - nahlašte prosím počet osob - minimální věk je 10 let :)

Pravidla exkurze v TPCA

Vstup do areálu továrny :

- V případě podezření na alkohol bude návštěvníkovi provedena dechová zkouška. Osoby pod vlivem alkoholu a omamných látek nebudou do areálu vpustěny.

- Vstup do provozu je podmíněn takto :

- Oblečení ANO – dlouhý rukáv a nohavice, obuv pevná, nejlépe sportovní obuv s krytou špičkou a patou

- Oblečení NE – krátký rukáv, kraťasy, sukně, silonky, boty na podpatku, sandály, pantofle

Ø UPOZORŇUJEME, ŽE NEVHODNĚ VYBAVENÝM NÁVŠTĚVNÍKŮM NEBUDE UMOŽNĚNA PROHLÍDKA V PROVOZU.

- Před vstupem do provozu budou návštěvníci požádáni o odložení všech zavazadel.

- Konzumace jídla a pití není při exkurzi mimo vyhrazené prostory dovolena.

- Mimimální věk návštěvníka je 10 let.

- Zákaz fotografování a natáčení v celém areálu TPCA TPCA nezajišťuje tlumočníka – v případě Vašeho požadavku na AJ, FJ, JPN, je NUTNOST vlastního tlumočníka

- Minimální kapacita 1 exkurze je 5 osob, maximální kapacita je 36 osob Školní, nebo studentské skupiny mají vstup povolen s minimálně 2 dospělými osobami.

- Sraz registrovaných návštěvníků na prohlídku je 10 minut před začátkem na osobní vrátnici TPCA.

Číslo na mě: 721 760 226

Kdo se ztratí nebo bude mít jakýkoliv problém, může mi na tohle číslo zavolat.

Srazy po cestě:

Jihlaváci - sraz u Agipu u Tří Věžiček v 9:00

Broďáci - sraz u kremačky za Brodem v 9:40

Všichni sraz na parkovišti v suterénu v OC Futurum v Kolíně ( Rorejcova 906, Kolín)

Následně se přesuneme k Vinárně, na parkoviště - Příčná 266, Kolín

[upravil dne 19/4/12 20:06 od Tom_206]

[upravil dne 19/4/12 20:12 od Tom_206]

Odesláno

Právě to bych chtěl vymyslet tak, aby to všem co nejvíc vyhovovalo. Termín bych chtěl až bude tepleji a hlavně hezký počasí, v tomhle marastu je to o ničem ;)

Takže ideálně v dubnu, možná konec března ;)

Jinak nějáký info viz citace:

Jaké jsou možné termíny? pro veřejnost a jednotlivce: úterý a čtvrtek od 15.30 hodin pro firmy a zahraniční skupiny: čtvrtek a pátek od 8.30, 10.45 a 13.15 hodin pro školy: pondělí až středa od 8.30, 10.45 a 13.15 hodin Změna termínů vyhrazena vzhledem k výrobním potřebám TPCA. Jak dlouho prohlídka trvá? Každáprohlídka trvá necelou hodinu a půl a má tři části: 1. část: 30 minut - film o historii, výrobě a environmentálních aktivitách TPCA 2. část: 45 minut - prohlídka výrobních provozů 3. část: 10 minut - otázky a odpovědi

[upravil dne 22/2/12 19:38 od Tom_206]

Odesláno

Udělám ještě jednu úpravu - Kdo má zájem, ať mi napíše SZ - stačí text: TPCA, mám zájem

Následně budu upravovat první příspěvek, ať v tom není s prominutím bordel :D

Kdo by chtěl, není problém si vzít rodinný příslušníky, děti nad 10 let (z důvodu bezpečnosti) apod. :)

Odesláno

mě by to taky nevadilo, sice jsem tam už byl ale není problém... mám to za bukem... :D případná možnost se tady po okolí někde mrknout... můžu hodit nějaký tipy ;-)

Odesláno

skuci: nějáký tipy na zábavu nebo jakýkoliv zpestření uvítám, ostatní určitě taky - restaurace nebo nějáká možnost se vyblbnout - motokáry apod. :))

Předem díky za nějáký ten tip :)

Odesláno

co se týká motokár tak to já jezdim do Prahy takže to neklapne... každopádně zkusil bych bobovou dráhu v Kutný Hoře... to je asi tak 10km od Kolína... ostatně i Kutná Hora bude i takové centrum, kde se člověk může cournout po městě, i když Kolín taky nené ošklivej... ale moc věcí na procházení tu není... Chrám sv. Bartoloměje, Futurum a to je asi tak všechno... :D Kutná Hora je krapet pestřejší ;-)

Odesláno
skuci: nějáký tipy na zábavu nebo jakýkoliv zpestření uvítám, ostatní určitě taky - restaurace nebo nějáká možnost se vyblbnout - motokáry apod. :))

Předem díky za nějáký ten tip :)

a jezdil si v TPCA i tim vláčkem...? já tam mám známou co dělá přímo v bezpečnostní agentuře, případně bych tam mohl zajet něco zarezervovat... teďko sice nevím, jak to tam bude, protože mají propouštět nějaký lidi a už nemaj mít 3-směnný provoz ale jen 2

Odesláno

Právě když jsem byl v TPCA, tak jsme měli i exkurzi v KH v Kostnici, ale to není jen tak pro každého :) Ale ta bobová dráha by nemusela být špatná. Dojet těch cca 10km si myslím, že nebude pro nikoho problém :) Osobně si myslím, že menší výlet do Kutný Hory, by nemusel být špatný.

Jinak díky za tipy :) Možná by nebylo vůbec špatný zamluvit restauraci, pro ty, co by měli zájem a zastavit se ať už před exkurzí nebo po na nějáký ten oběd :)

Pokud máte někdo nějáký tip nebo návrh, rád ho uvítám :roker

Vláčkem jsem jezdil :) Já myslím, že to není problém zajistit i tak, dle profesora který to organizoval pro naší školu, tak stačí dopředu zavolat, vyjednat termín, nahlásit počet osob a na vrátnici nechat seznam se jmény. Jestli chceš, můžeš to přes svou známou zajistit, jinak to můžu zajistit já :) Nevidím v tom problém :)

[upravil dne 22/2/12 21:50 od Tom_206]

Odesláno

Kdysi jsem to tady taky organizoval, ale nakonec z toho sešlo. Už ani nevím proč, myslím že zrušily ten termín.... TADY ODKAZ.Poradil bych ti tam nejdřív zavolat a zeptat se na termíny, alespoň tenkrát to nešlo udělat tím způsobem, že by jsi si řekl, \"dneska je hezky udělám si výlet do TPCA\". Měli dopředu určené termíny. Podle toho co ti řeknou bych domlouval termín tady na foru.

Odesláno

Teď už to mají zase trochu jinak :) během příštího týdne bych vyjednal termín - chci prvně, aby se přihlásil dostatek účastníků, abych to nevyřizoval zbytečně :)

Takže termín bych upřesnil kolem příštího týdne a dle toho by se upravil harmonogram a jakýkoliv program.

Je škoda, že vám to tenkrát nevyšlo, teď už mají termíny jen v týdnu - což je pro spoustu lidí problém kvůli práci.

Co tam byl jeden průvodce, tak nám říkal, že není problém se nahlásit na rodinný výlet a jsou schopni nás přiřadit k další skupině, ale pokud by to šlo, tak bych chtěl aby to byli hlavně členové P-C.

Jinak pro informaci, při jedný exkurzi se jede ve 2 vláčkách, po 18 lidech :)

Odesláno
Právě když jsem byl v TPCA, tak jsme měli i exkurzi v KH v Kostnici, ale to není jen tak pro každého :) Ale ta bobová dráha by nemusela být špatná. Dojet těch cca 10km si myslím, že nebude pro nikoho problém :) Osobně si myslím, že menší výlet do Kutný Hory, by nemusel být špatný.

Jinak díky za tipy :) Možná by nebylo vůbec špatný zamluvit restauraci, pro ty, co by měli zájem a zastavit se ať už před exkurzí nebo po na nějáký ten oběd :)

Pokud máte někdo nějáký tip nebo návrh, rád ho uvítám :roker

Vláčkem jsem jezdil :) Já myslím, že to není problém zajistit i tak, dle profesora který to organizoval pro naší školu, tak stačí dopředu zavolat, vyjednat termín, nahlásit počet osob a na vrátnici nechat seznam se jmény. Jestli chceš, můžeš to přes svou známou zajistit, jinak to můžu zajistit já :) Nevidím v tom problém :)

[upravil dne 22/2/12 21:50 od Tom_206]

jinak co se týká tý Kostnice, tak to je opravdu originální exkurze... mě osobně to tam moc nepřitahuje... byl jsem tam tuším že 2x, no jednou určitě a myslim že stačilo... není to až tak velký a velmi rychlá procházka...

Odesláno

a nějaký tip na jídlo... mno buď je tady restaurace... jmenuje se Taverna... velmi dobrý jídlo v centru a za slušný peníze, pak taková menší hospůdka, ale výborně vařej, lidový ceny, jmenuje se to \"U Palečka\" mno a pokud by si někdo chtěl vychutnat jídlo, za to si i řádně zaplatit a pokoukat po okolí tak asi 15km od Kolína Sport Hotel Veletov ;-)

Odesláno

Jo Kostnice, jak říkám, není to pro každýho - osobně mě to právě nebavilo a zrovna ne každej tohle má rád. Koho by to zajímalo, není problém se tam podívat, já tu potřebu teda nemám :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...