v.mira Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 kdo slysel motor 1,9D , tak vi, ze je to strasnej traktor.. a docela mi vadi hlucnost uvnitr auta.. nemam zadnej izolant ze spod kapoty (predpokladam ze origo tam neco bylo) .. asi by stalo za to zrovna vytlumit i dvere.. ty samolepici platy, urcene primo k tomu, stojej dost penez, a s vytlumenim pricky motoru a dveri to jsou tisice za material.. takze kdyby mel nekdo nejakej tip, nebo treba pouzit nejakej izolant ze \"stavebniho prumyslu\" ... ? Citovat
JuloI Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Mozes. ale nie nieco, comu vadi vlhkost (molitan) alebo nieco, co moze vrzgat (polystiren) Ked som mal favorit, ku koncu som chytil gumoasfalt a vsetky dvere a aj pricku som tym dvakrat natrel. A rozdiel bol znatelny. Ale kratko potom isiel k novemu majitelovi tak neviem v akom stave je to teraz... Citovat
Tom_206 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 gumoasfalt je teda celkem prasárna...s prominutím teda Kup si sprej Body 950 nebo 951 - vytvoří gumovej povrch a odhluční se to ideální tak na ty dveře, možná pod koberec na podlahu. Dělají i verzi pro stříkací pistole. Osobně mi vystačil jeden velkej sprej na celej kufr asi ve 2 vrstvách Koupíš to normálně v AK za cenu do 150 Kč Citovat
JuloI Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Ved to bolo Body v takej velkej plechovke. No osobne si myslim ze to je to ise ako gumoasfalt len to ma pekny obal a mozu tak zato pytat viac penazi. Citovat
Tom_206 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Jenže Body 950 je nástřik na bázi kaučuku, a to pořád není gumoasfalt... Takže asi tak... Citovat
koblih69 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 No já bych to nestříkal, stejně jako u jiných modelů tam je u HDI \"deka\" pod kapotou (7979F0) takže nejlépe koupit na vrakáči. stejně tak by se tam daly pořídit to odhlučnění na příčku. Jinak vhodný materiál se dá koupit zde: http://www.mikra.cz/od-sady.php v metráži. ... ale moc si od toho neslibuj... Citovat
Tom_206 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Tak na kapotu určitě tu deku, o tom žádná...ale nechápu proč nenastříkat třeba tu příčku a dveře body...Když nechce dávat X stovek/tisícovek za pláty, tak je to ideální náhražka... Jestli se mýlím, tak mě opravte Citovat
mxmen Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Body to nijak neodhluční,jen to bude prasárna a když to bude chtít prodat každý v tom bude hledat kdovíjak to nebylo bouraný a svařovaný ze dvou kusů. zvolil bych originál odhlučnění z vrakáče nebo si s tím pak pohrát a pod koberce zevnitř vozu přidat ještě jednu tu chlupatinu Citovat
Tom_206 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Zajímavý je, že u mě body pomohlo... A rozhodně mi to jako prasárna nepřijde. U mě pomalu ani nepoznáš, že tam to body je (vzhledově)...Ale každý dle svého Citovat
loki Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Vím ,že to sem nepatří ,ale jednu tu deku mám na prodej kdyby měl nekdo zájem Citovat
Tom_206 Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 loki: co by jsi za ní chtěl ? kdyžtak SZ Citovat
sykmar001 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 zdravím všetkých možem ponuknuť link http://www.izolex-ba.sk/produkty-a-sluzby.php mozno niečo podobne vyrábaju aj v čechách ja som si kúpil 0,5 mm je to s polepom maju rozne hrubky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.