Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kdo slysel motor 1,9D , tak vi, ze je to strasnej traktor..

a docela mi vadi hlucnost uvnitr auta..

nemam zadnej izolant ze spod kapoty (predpokladam ze origo tam neco bylo) ..

asi by stalo za to zrovna vytlumit i dvere..

ty samolepici platy, urcene primo k tomu, stojej dost penez, a s vytlumenim pricky motoru a dveri to jsou tisice za material..

takze kdyby mel nekdo nejakej tip, nebo treba pouzit nejakej izolant ze \"stavebniho prumyslu\" ... ? :myslim

Odesláno

Mozes. ale nie nieco, comu vadi vlhkost (molitan) alebo nieco, co moze vrzgat (polystiren)

Ked som mal favorit, ku koncu som chytil gumoasfalt a vsetky dvere a aj pricku som tym dvakrat natrel. A rozdiel bol znatelny.

Ale kratko potom isiel k novemu majitelovi tak neviem v akom stave je to teraz...

Odesláno

gumoasfalt je teda celkem prasárna...s prominutím teda :)

Kup si sprej Body 950 nebo 951 - vytvoří gumovej povrch a odhluční se to ;) ideální tak na ty dveře, možná pod koberec na podlahu. Dělají i verzi pro stříkací pistole. Osobně mi vystačil jeden velkej sprej na celej kufr asi ve 2 vrstvách :)

Koupíš to normálně v AK za cenu do 150 Kč :)

Odesláno

Tak na kapotu určitě tu deku, o tom žádná...ale nechápu proč nenastříkat třeba tu příčku a dveře body...Když nechce dávat X stovek/tisícovek za pláty, tak je to ideální náhražka... Jestli se mýlím, tak mě opravte ;):)

Odesláno

Body to nijak neodhluční,jen to bude prasárna a když to bude chtít prodat každý v tom bude hledat kdovíjak to nebylo bouraný a svařovaný ze dvou kusů. zvolil bych originál odhlučnění z vrakáče nebo si s tím pak pohrát a pod koberce zevnitř vozu přidat ještě jednu tu chlupatinu

Odesláno

Zajímavý je, že u mě body pomohlo... A rozhodně mi to jako prasárna nepřijde. U mě pomalu ani nepoznáš, že tam to body je (vzhledově)...Ale každý dle svého ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...