Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ještě má čas,schválně toho 28-31.3. bych poslal SZ všem z prvního příspěvku nebo to napsal tady aby potvrdili svou účast na srazu-zatím nikdo nic nepíše tak asi jedeme komplet všichni :mrk:super:super:super

Odesláno

Bigbadjohn : chvalim, tohle vypada na pardni srazik, informace jsou vycerpavajici a ucast podle toho vypada :) Takhle by to melo byt ! :papa Uz se moc tesim :)

Odesláno

Stibto :hlavě je ten sraz postaven úplně jinak než ty ostatní:super ,na začátku nebyl stanoven pevný datum,o termínu se od začátku diskutovalo a podle toho asi vypadá účast toho srazu :mrk:mrk:mrk za co organizátory chválím :potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

To sice ne, ale když se o tom začalo polemizovat, tak nikdo nepočítal, že to bude účastí nějaký větší sraz, spíš jen nějaký minisraz, kde se sejde tak 10-15 lidí. a ono nás je 34;)

Odesláno

Děkuji všem účastníkům za přislíbenou účast a taky za chválu, ale bez Vás a Vaší pomoci by to nebylo o ničem. Snažím se snažím, tak snad to dopadne.

Taky děkuji vedení klubu za přislíbenou podporu. Požádal jsem klub jménem všech zúčastnivších se o podporu a naše žádost byla vyslyšena. Podle toho kolik se zúčastní lidí dostaneme od klubu podporu. Samozřejmě musíme splnit ještě další podmínky, které jsou k tomu stanoveny, ale o to se rád postarám. Takže ještě jednou díky všem (účastníkům i vedení), už se na Vás všechny moc těším :papa

[upravil dne 22/3/12 23:48 od Bigbadjohn]

Odesláno

Tak závada by měla být vyřešená a na sraz dorazím :) Už bych měl sedět i na liťácích ale kdo ví jak to s mím štestím dopadne. K tomu vám budu kazit fotky jelikož mám pomačkanou kapotu a trochu promačklou střechu.. nemluvě o reznoucím lemu :-/

Odesláno

Barnye nic si z toho nedělej, kazit nic určitě nebudeš. To spíš já bud kazit ten dojem z takový hromady Peugeotů s tím svým citrónem :P

Ne teď vážně, hlavně jde přeci o lidi, o to abychom se poznali, něco ci užili a tak.

Odesláno

Tak to určitě ale i tak mě to děsně stvě... svéhu Puga nemám zrovna v nejlepším stavu abych stím jezdil na srazy.. ;) ale nechám ho někde bokem :-D

A jedna technická.. Chtěl bych si tam auto připíchnout na seriovou diagnostiku.. Máte někdo možnost ? jí vzít sebou?

Mám z panelu vybranejch dost žárovek a nevím jeslti mi to hlásy něaký chyby tak ybch to chtěl shlednout :)

Předchozí majitel byl děsnej Dobytek..

[upravil dne 21/3/12 20:20 od Barney]

Odesláno

MatrixArwen byla právě jednohlasně (rozuměj jedním hlasem) zvolena fotografkou, tak se na ni všichni usmívejte ať jste na fotkách hezký. Asi takhle :D

[upravil dne 23/3/12 20:39 od Bigbadjohn]

Odesláno

Charlie 1 nesejčkuj! Bude krásně :cool: a všichni přijedou :papa

Edit:

Hele Charlie, nikede Tě nevidím přihlášenýho. Nejsi až tak z daleka, takže Tě můžu taky napsat? :aut

[upravil dne 23/3/12 20:45 od Bigbadjohn]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...