krtek 2 Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 nesaddne , ked piska treba pomastit kovovu cast dosticky ,pouziva sa na to medena vazelina Citovat
tomas222 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Všetko som vyčistil a pomastil, aj dostičky z vonkajšej strany. Na šruby som dal lepidlo proti odskrutkovaniu. Pri silnejšom stlačení pedálu je to jemné písknutie. Myslím, že iba na jednej strane. Citovat
Guest bostich Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Já dal Power disc od ATE + příslušné destičky od ATE a naprostá spokojenost.Nakupoval jsem přes člena godzila za krásnou cenu z jeho E-shopu Mám ty samý, taky od godzily. Brzdí výborně, ale taky ti tak prášej ? Citovat
bosslibor Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Já beru tady oproti keláčom majů lepčí ceny http://katalog.haspa.cz/index.php?main_page=index&cPath=5331_5460_5870_25108&scId=123 Citovat
tomas222 Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 takže dnes som prezuval na zimne, kontroloval som tie droty k brzdovym dostickam a naozaj boli predrete od disku, kontrolka uz neblika. Olej, filtre vymene, takze auto pripravene na zimu. Uz len nemrznucu do ostrekovacov. Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 ate power disc a k tomu desky, proste bomba a bremba mi piskaj Citovat
bosslibor Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 technický dotaz .D pánové dajů sa nekde sehnat nové káble k signalizaci ojetých destiček ? ně ty ludry obě praskly obávám sa že když to spravím zas to rupne jinde Citovat
krtek 2 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 ale myslis kable na dostickach? mam pocit ze sa to predava len z dostickami komplet,sak to oprav neni to az taka dolezita signalizacia ako napr kontrolka mazania Citovat
Miku Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Tak jsem musel měnit přední kotouče po ujetí pouze 50000km -byly to Ate power disc s destičkami Ate , dal jsem Bosche , snad vydrží víc. Citovat
bosslibor Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 ale myslis kable na dostickach? mam pocit ze sa to predava len z dostickami komplet,sak to oprav neni to az taka dolezita signalizacia ako napr kontrolka mazania né ty malé co su přímo k destičce ale tu část co pokračuje dál do auta šak jasné že to není až tak důležité ale kdyby sa daly sehnat nové tak je vyměním ale nejak sem to nemohl dohledat ani v service boxu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.