Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Všetko som vyčistil a pomastil, aj dostičky z vonkajšej strany. Na šruby som dal lepidlo proti odskrutkovaniu. Pri silnejšom stlačení pedálu je to jemné písknutie. Myslím, že iba na jednej strane.

Odesláno
Já dal Power disc od ATE + příslušné destičky od ATE a naprostá spokojenost.Nakupoval jsem přes člena godzila za krásnou cenu z jeho E-shopu

Mám ty samý, taky od godzily. Brzdí výborně, ale taky ti tak prášej ?

• O 2 týdny později...
Odesláno

takže dnes som prezuval na zimne, kontroloval som tie droty k brzdovym dostickam a naozaj boli predrete od disku, kontrolka uz neblika. Olej, filtre vymene, takze auto pripravene na zimu. Uz len nemrznucu do ostrekovacov.

Odesláno

technický dotaz .D pánové dajů sa nekde sehnat nové káble k signalizaci ojetých destiček ? ně ty ludry obě praskly :( obávám sa že když to spravím zas to rupne jinde :D

Odesláno

Tak jsem musel měnit přední kotouče po ujetí pouze 50000km -byly to Ate power disc s destičkami Ate :( , dal jsem Bosche , snad vydrží víc.

Odesláno
ale myslis kable na dostickach? mam pocit ze sa to predava len z dostickami komplet,sak to oprav neni to az taka dolezita signalizacia ako napr kontrolka mazania
né ty malé co su přímo k destičce ale tu část co pokračuje dál do auta :D šak jasné že to není až tak důležité ale kdyby sa daly sehnat nové tak je vyměním :D ale nejak sem to nemohl dohledat ani v service boxu :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...