Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zatim nikdo. Ale chatovací vlakna tady nikdy dlouho nevydželi, byli zamčený, smazaný, přesunutý a vyhozený do koše, atd:D Tak si to přeberte.

Předpokládám že mate hlavy a dojde vám co tím chci říct

[upravil dne 12/6/12 15:56 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Marceli jak vidíš, nic jiného mi nezbývá než mlčet abych si tu někoho nerozházela :)

A co se týče kol, nezjistila... vyřešila jsem to tak, že jsem si koupila s homo a papíry od toho mám hozený v kastlíku u auta... ;)

Odesláno
luca: takže dneska jedeš tady na foru non-stopku, když nejdeš spát?:aut:D

na nonstopky si budu muset najít něco jiného... kde to budu moct zahltit nesmysli :D

nemas facebook, nebo nechces jit s davem? :D:D:D:D

Odesláno
Marceli jak vidíš, nic jiného mi nezbývá než mlčet abych si tu někoho nerozházela :)

A co se týče kol, nezjistila... vyřešila jsem to tak, že jsem si koupila s homo a papíry od toho mám hozený v kastlíku u auta... ;)

To ti nepomůže. Musí být zapsané v techničáku. A nestojí náhodou změna zápisu v techničáku 50,-Kč na úřadě?

Odesláno
A nestojí náhodou změna zápisu v techničáku 50,-Kč na úřadě?

Ještě předtím musí na STK za technikem typu \"K\". Tam to stojí 200 nebo 250 :myslim Myslím, ž nějak podražili :myslim

Odesláno

elton: tak ty o tom asi jeste nevis, ale nezijes :D

no, ja teda doposud ziju v domneni, ze nejdriv musis k zastupci automobilky, kde nafasujes typovy list a s tim typovym listem na urad, kde to zanesou do velkyho technicaku do poznamek. Ale od ty doby, co mam v technicaku zapsany kola, ktery na to auto ani z fyzikalniho principu dat nemuzu to nejak vyrazne neresim. Nejmensi ET, ktery na to auto muzu dat (kvuli brzdicum) je 12 a pritom v technicaku mam napsany v hlavnim rozmeru ET 20. Takze pokud by byl nekdo hnidopich a pak se to pri nejakym problemu resilo, asi utru nos :)

Odesláno
:D kdo nema facebook, jako by nezil :D

Nemám fackabuk a žiju.

Taky si myslim, ze bez toho prezit jde, ja uz to nikomu necpu, ale je fakt, ze treba me se minimalne 50% lidi \"odstehovalo\" z ICQ a jinych komunikatoru a treba stranek typu Spoluzaci.cz atd a ted uz jsou \"k zastizeni\" (a pripadne napr. domluveni nejake hospody) jen na Facebooku ;)

Odesláno

ja zas uprimne nesnasim skype :P Krom toho, ze ve verzi pro linux je uz par let ve verzi 2.2 BETA pro linux, nema ani podporu pro 64-bit systemu (snad s vyjimkou ubuntu) a aby toho nebylo malo, tak jediny, co se da rict, ze tam funguje, tak je ten chat a kdyz ma dobrou naladu, tak volani a to je kolikrat problem naparovat s PulseAudio, ktery uz je na vsech major linuxovych distribucich integrovan hezkou radku mesicu.

A aby toho nebylo malo, tak je to protokol proprietarni, takze neco jako integrace do IM typu empathy, pidgin, nebo kopete nepripada v uvahu :myslim 3x fuj :D a jabberu/irc slava :D

Tak me napada... ma peugeot-club irc kanal? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...