Radek Hurvajz Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 Zatim nikdo. Ale chatovací vlakna tady nikdy dlouho nevydželi, byli zamčený, smazaný, přesunutý a vyhozený do koše, atd:D Tak si to přeberte. Předpokládám že mate hlavy a dojde vám co tím chci říct [upravil dne 12/6/12 15:56 od Radek Hurvajz] Citovat
Marcel00 Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 Neví někdo kolik stojí zapsání litých kol do techničáku? mna by to tiez zaujimalo tak zistila si ? Citovat
Angelussy Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 Marceli jak vidíš, nic jiného mi nezbývá než mlčet abych si tu někoho nerozházela A co se týče kol, nezjistila... vyřešila jsem to tak, že jsem si koupila s homo a papíry od toho mám hozený v kastlíku u auta... Citovat
Angelussy Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 luca: takže dneska jedeš tady na foru non-stopku, když nejdeš spát? na nonstopky si budu muset najít něco jiného... kde to budu moct zahltit nesmysli Citovat
švejk Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 luca: takže dneska jedeš tady na foru non-stopku, když nejdeš spát? na nonstopky si budu muset najít něco jiného... kde to budu moct zahltit nesmysli nemas facebook, nebo nechces jit s davem? :D:D:D Citovat
švejk Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 v tom pripade je vse v poradku -- zije kdo nema facebook, jako by nezil Citovat
Laďa Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Marceli jak vidíš, nic jiného mi nezbývá než mlčet abych si tu někoho nerozházela A co se týče kol, nezjistila... vyřešila jsem to tak, že jsem si koupila s homo a papíry od toho mám hozený v kastlíku u auta... To ti nepomůže. Musí být zapsané v techničáku. A nestojí náhodou změna zápisu v techničáku 50,-Kč na úřadě? Citovat
elton Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 kdo nema facebook, jako by nezil Nemám fackabuk a žiju. Citovat
Andreww Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 A nestojí náhodou změna zápisu v techničáku 50,-Kč na úřadě? Ještě předtím musí na STK za technikem typu \"K\". Tam to stojí 200 nebo 250 Myslím, ž nějak podražili Citovat
švejk Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 elton: tak ty o tom asi jeste nevis, ale nezijes no, ja teda doposud ziju v domneni, ze nejdriv musis k zastupci automobilky, kde nafasujes typovy list a s tim typovym listem na urad, kde to zanesou do velkyho technicaku do poznamek. Ale od ty doby, co mam v technicaku zapsany kola, ktery na to auto ani z fyzikalniho principu dat nemuzu to nejak vyrazne neresim. Nejmensi ET, ktery na to auto muzu dat (kvuli brzdicum) je 12 a pritom v technicaku mam napsany v hlavnim rozmeru ET 20. Takze pokud by byl nekdo hnidopich a pak se to pri nejakym problemu resilo, asi utru nos Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 kdo nema facebook, jako by nezil Nemám fackabuk a žiju. Taky si myslim, ze bez toho prezit jde, ja uz to nikomu necpu, ale je fakt, ze treba me se minimalne 50% lidi \"odstehovalo\" z ICQ a jinych komunikatoru a treba stranek typu Spoluzaci.cz atd a ted uz jsou \"k zastizeni\" (a pripadne napr. domluveni nejake hospody) jen na Facebooku Citovat
Angelussy Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 stibto: i tady starý dobrý skype ) zasekaný chat na FB nenávidím .. Citovat
švejk Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 ja zas uprimne nesnasim skype Krom toho, ze ve verzi pro linux je uz par let ve verzi 2.2 BETA pro linux, nema ani podporu pro 64-bit systemu (snad s vyjimkou ubuntu) a aby toho nebylo malo, tak jediny, co se da rict, ze tam funguje, tak je ten chat a kdyz ma dobrou naladu, tak volani a to je kolikrat problem naparovat s PulseAudio, ktery uz je na vsech major linuxovych distribucich integrovan hezkou radku mesicu. A aby toho nebylo malo, tak je to protokol proprietarni, takze neco jako integrace do IM typu empathy, pidgin, nebo kopete nepripada v uvahu 3x fuj a jabberu/irc slava Tak me napada... ma peugeot-club irc kanal? Citovat
gronholmm Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Švejk: tak za takovýhle sprostosti bych ti dal hned BAN :D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 No a ani to nenapsal česky, uráží mě to a nevim co to znamená:D:D Citovat
švejk Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 sprostosti? ja jsem odjakteziv slusny hoch, nepolibeny a stydlivy Citovat
Marcel00 Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 ja ho docela chapu... chce to poskytnut viacej priestoru na rozhovor v kozennom kresle Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.