Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zkusil bych ještě poštelovat ty zadní dveře, taky zkus oblepit tu osku na zámek nějakou nejlíp textilní páskou. Případně pásy vzadu - ta spona na horním kloubu může trochu rachtat taky, každopádně zkontroluj tu dolní.

No a ještě zkus vzít za výplň zadních dveří, tu jsem vlastně trochu dotahoval taky...

No a jinak ze zkušeností výše mně plyne, že odkud jde v autě zvuk se poznává dost blbě. Většina zvuků připadá jako by šly zprava zezadu, ale může to být i zleva. Člověk to slyší hlavně pravým uchem, které je na prostředku auta. Nebo jsem na levé nahluchlý:D

Odesláno

Zámky mi štelovali v servisu, těma to není, resp. jejich oprava nepomohla. Horní uchycení pásu taky ne, ale to dolní by to teoreticky být mohlo. Nebo ty výplně dveří. Vyzkouším, co se dá.

Každopádně díky za tipy :super

• O 3 týdny později...
Odesláno

Volal som do Peugeotu/SK a povedali mi ze maju jedine plastove madla dveri za cca 52EUR :o a daju sa kupit iba ako par(ja mam problem hlavne z jednou, na ktorej je jeden uchyt odlomeny takze to odstava a vrzga nenormalne,to klasicke 308ckove pvrzgavanie mi az tak nevadi) ... nepacilo sa mi to , tak rozmyslam co teraz, skusim napisat niekomu z toho France.fora kde prisli ku tym kovovym ? alebo este ma napadlo dat to dole a do povodnej tmavej polky madla(ktora sama o sebe je pevna a nevrzga) nastriekam nejakz silikon,penu a pod. veci a ak sa nieco poserie a budem chciet rozobrat tapacir ,tak to vylamem a az potom kupim tie plastaky za 50 Eur ? poradtee :)

Odesláno

patrikke307 o pár příspěvků výše jsem psal přímo číslo dílu... Protože v 308čkách od března jsou už právě ty kovové madla i olemování řadící páky.

Odesláno

No, pani ja som sa rozhodol investovat tych 2500Kc/100€ inak ako do tych madiel, tak som to rozobral (stranu ktora mala vo vnutri zlomene tie uchytky a straaaaaasne vrzgala) tak som do vnutra na par miest dal lepidlo mamut ( aj na hrany) nech stiahnute hodinku a teraz drzi ako nove vlastne nie lebo tieto aj nove sa krutia a vrzgaju,ale ako vymenene :) a ak sa mi nahodou nieco vo dverach pokazi a bude to treba rozobrat a nahodou by to drzalo silnejsie ako som planoval, tak to vylomim a az nasledne zaplatim tu sialenu sumu za nove :-D

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím,

mam podobný problém ako bol tu diskutovaný. Chcel by som tie madla rozobrať, podlepiť prípadne nejak vystužiť.

Netuším však ako to rozobrať, skúšal som šrób pri ovládaní okien, takisto dva čierne šróby pri zámku, bez úspechu.

Hrubú silu zatiaľ nechcem používať.

Prosím vie mi niekto poradiť ako to rozobrať?

Ďakujem

Odesláno (upraveno)

Podla toho som pôvodne išiel.

Odstránim všetky tri skrutky ako vo videu, chlapík vo videu potom madlo normálne vyberie, ja si môžem aj ruky dolámať ale jednoducho to z tade nedostanem

Upraveno uživatelem Lukas.H

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...