Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 by Lukáš - mazlík je prodán :(

Recommended Posts

Odesláno

Díky :papa

Já o tom dlouho přemýšlel.... Ale je to chycené na 4 malé mamutí puntíky ;) takže sundat to půjde lehkým odřezáním, to nepoškodí SPZ, ale možná trochu lak. Ale proč bych měnil SPZ :) snad jen když prodám, ale to už bude starost nového majitele.... ;)

Odesláno

To jsi okopíroval moji 306ku:D:D. A já teď okopíruji tebe. Tenkrát jsem na 306ce vpředu podložku nechtěl, bylo to hezčí bez ní. Přichytil jsem to nýty. Teď jsem přemýšlel, jestli nedám na 307mu červené podložky, a já tam nedám žádné. Díky za inspiraci:papa. Ale ještě popřemýšlím, jak to přichytím. Radši bych tam dal nýt nebo šroubek, ale mám pocit, že už se dnes vrtat spzetky nesmí.

To Tvoje vypadá skvěle, bez podložek se mě to líbí. I samolepky máš pěkné.:super:super

post-36748-14109625438299_thumb.jpg

[upravil dne 7/7/12 19:14 od Roman Bazi]

Odesláno

Díky díky ;) a já nekopíroval, mě to jen napadlo, podložky se mi hnusí.... Jinak do SPZ nesmíš vrtat, nesmíš ji nějak poškodit, to tak je, ale kdo tohle dbá? No, já spíše nechci vrtat do nárazníku. Raději nalepím a pak když tak budu muset koupit barvu a štětečkem přetřít poškozené místa... :) Zkrátka mamut to jistí...

Odesláno

mám SPZ navrtanou a přichycenou šroubky od doby co mám auto nikomu to zatím nevadilo. na 306 máme podložky + spz provrtanou a nýty a taky bez problému.... jenom lepidla bych se bál že to neudrží....

Odesláno

Ono to bude vadit jen když budeš SPZ vracet, ale tak je to těžko. Někde to pokutují jinde nad tím mávnou rukou, protože stejně ty SPZ jdou do šrotu. A mamut udrží vše... ;) ten co jsem použil udrží tuším 20kg na 1cm2... :) je odolný vůči okolním teplotám a vlivům :-)

[upravil dne 8/7/12 11:00 od Lukáš_307]

Odesláno

SPZ můžeš vrtat, ale nesmíš zasáhnout do toho modrého pole se znakem EU, nesmíš zajet do známek TK a ME a nesmíš provrtat černé písmo a čísla :papa

Jinak teda obdivuju jak se ti to leskne :o:o:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jednoho krásného dne, kdy mi nějak blby stěrače, jsem zjišťoval co se děje.... Párkrát jsem zkoušel páčkou natáčet tam a zpátky, nic víc, prostě jak se má a co se nestane......křup křup :( a páčka se nějak povolila a já ji tak nějak vyndal... Co teď? Stěrače jely skoro maximální rychlostí a mě zůstala páčka v ruce. Nepomohlo ani vytáhnutí pojistek..... A po pár pokusech, kdy jsem vytahoval a vracel pojistky se stěrače zastavily a stojí a stojí. Naštěstí nové páčky objednány a snad zítra dorazí. Ale levná záležitost to není, no..... :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...